9,5
102 reviews

Beoordelingen FarmCamps BoebadoeBeoordelingen FarmCamps Boebadoe

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Haegeman. Aankomst op Maandag 3 juli 2017 (Week)
"Het was een super verblijf. Het beste tot nu toe. Dit vooral door Boer Bart en boerin Floor die de kinderen overal laten in deelnemen."
10.0
Quaak. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Kort weekend)
"Wat hebben we genoten! Bij aankomst hebben de kinderen geholpen met de tassen naar de tent brengen, op een skelter met een aanhanger, het feest was dus al begon..." Lees verder
"Wat hebben we genoten! Bij aankomst hebben de kinderen geholpen met de tassen naar de tent brengen, op een skelter met een aanhanger, het feest was dus al begonnen. Onderweg naar de tent kwamen we de ezels en knuffelbiggetjes tegen, de trampolines en de speelweide. Zodra de tassen in de tent waren, waren de kinderen aan het spelen en dit hebben ze het hele weekend volgehouden. Ze hebben boer Bart mogen helpen met de koeien melken, dieren eten geven, zelfs poep scheppen werd een beleving. We hebben een super verblijf gehad, de kinderen genoten, wij dus ook!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Kort weekend)
"super leuk!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 26 juni 2017 (Week)
"Heerlijke week gehad. Het weer was redelijk, maar onze zoon van bijna 4 heeft zich heerlijk vermaakt ondanks de buitjes. Boer Bart is erg leuk met de kinderen e..." Lees verder
"Heerlijke week gehad. Het weer was redelijk, maar onze zoon van bijna 4 heeft zich heerlijk vermaakt ondanks de buitjes. Boer Bart is erg leuk met de kinderen en stelt zich flexibel op. De tenten waren schoon en netjes en er was genoeg ruimte tussen de tenten. Een aanrader!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Kort weekend)
"Goed"
10.0
Senf- Fischer. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Kort weekend)
"Helemaal super"
10.0
Westerbeek. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Weekend)
"Wat een leuke mini vakantie! Prima tent en hele leuke boerderij. Iedereen heeft genoten!"
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 19 juni 2017 (Midweek)
"Heerlijk verblijf in goed uitgeruste en schone tent."
10.0
Van Dam. Aankomst op Maandag 19 juni 2017 (Week)
"Heerlijk genoten! Iedere ochtend helpen met de verzorging van de dieren. Leuk contact met de andere kampeerders. Lekker boerenontbijt. Dichtbij allerlei activit..." Lees verder
"Heerlijk genoten! Iedere ochtend helpen met de verzorging van de dieren. Leuk contact met de andere kampeerders. Lekker boerenontbijt. Dichtbij allerlei activiteiten. Kortom heerlijk genieten met de kinderen."
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 19 juni 2017 (Week)
"De temperatuur was de eerste drie dagen zo hoog dat we de tent rond 9/9.30 moesten verlaten omdat het veelste warm werd en konden pas na 18.00/18.30 weer normaa..." Lees verder
"De temperatuur was de eerste drie dagen zo hoog dat we de tent rond 9/9.30 moesten verlaten omdat het veelste warm werd en konden pas na 18.00/18.30 weer normaal in de tent. De boompjes zijn nog aanplant kan je weinig aan doen. Andere dagen waren top! Tent/boerderij/fasiliteiten ec ht genoten."
1 2 3 4 5 6 ... 11