9,1
565 reviews

Beoordelingen FarmCamps BreeheesBeoordelingen FarmCamps Breehees

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Dorjee. Aankomst op Vrijdag 8 september 2017 (Kort weekend)
"Ondanks dat het minder weer was, was het prima!"
8.0
Nootebos. Aankomst op Maandag 4 september 2017 (Week)
""Goed, relaxed sfeer op de boerderij. Omdat het rustig was lekker flexibel! Het was jammer dat de cafetaria doordeweeks dicht was (en wij daar niets over geleze..." Lees verder
""Goed, relaxed sfeer op de boerderij. Omdat het rustig was lekker flexibel! Het was jammer dat de cafetaria doordeweeks dicht was (en wij daar niets over gelezen hadden)Toen wij dat aangaven werd er wel meteen iets met onze feedback gedaan! Top!""
8.0
Snijders. Aankomst op Maandag 4 september 2017 (Week)
"Super goed ondanks minder weer was het leuk en vond onze dochter het geweldig."
10.0
Geurts. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"In 1 woord geweldig"
10.0
Akkerman. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"In 1 woord: geweldig!"
9.0
van der Kleij. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"Wij zijn een midweek op Farmcamps Breehees geweest, dat was eigenlijk tekort want het was zo leuk, dat we nog een nacht hebben bijgeboekt!"
10.0
Kroese. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Week)
"Het was weer top op farmcamps breehees . Dit keer gekozen voor een tent met een douche. Dat is heel goed bevallen."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 25 augustus 2017 (Week)
"Fijne vakantie gehad, kinderen vonden het schitterend. Weer was ook top en dat speelt uiteraard ook een grote rol."
9.0
Nicolai. Aankomst op Vrijdag 25 augustus 2017 (Week)
"fantastisch"
10.0
Huntjens. Aankomst op Vrijdag 25 augustus 2017 (Week)
"genoten van begin tot einde. Goed uitgeruste tent, super leuke badtrailer, leuke, ongedwongen sfeer en toffe activiteiten. De kids wilden niet meer naar huis, d..." Lees verder
"genoten van begin tot einde. Goed uitgeruste tent, super leuke badtrailer, leuke, ongedwongen sfeer en toffe activiteiten. De kids wilden niet meer naar huis, dat zegt genoeg!"
1 2 3 4 5 6 ... 57