9,1
404 reviews

Beoordelingen FarmCamps BreeheesBeoordelingen FarmCamps Breehees

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"Met name voor de kinderen heel leuk"
9.0
de Jong. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Uitstekend. Ondanks het frisse weer toch behaaglijk warm verbleven in de tent. Vriendelijke gastheer- en vrouw. Goede voorzieningen voor kinderen."
10.0
van omme. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
""superlieve mensen , superkindvriendelijk , super veel te doen Quinten kwam af en toe voor een boterham of wat lekkers en woep weg was ie weer .skelteren / voet..." Lees verder
""superlieve mensen , superkindvriendelijk , super veel te doen Quinten kwam af en toe voor een boterham of wat lekkers en woep weg was ie weer .skelteren / voetballen bij de paarden ,bij de koeien bij de konijntjes enz .paaseieren gezocht ( en gevonden ) op safarie met superhuub en meneer de boer, ponystoelendans .......je maakt wat mee !prachtige tenten mooi ingericht / schoon, luxe bad trailer lekker warm door 2 gaskachels , eigen toilet .beste biefstuk en super sparerib........uitbuiken maar.! meneer de boer , carolien en superhuub het was super tot gauw .joep colleen en Quintenhad ik al gezegt dat het super was?.............""
9.0
van den Bogerd. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Geweldig! super leuk ontvangen, duidelijke uitleg en vooral de gastvrijheid is super! we hebben een top paasweekend gehad!"
9.0
de Beijer. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Leuk ondanks het enigzins tegenvallend weer. Boer en boerin waren zeer enthousiast en betrokken"
9.0
Bos. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Heerlijk! De kinderen hebben we pas op maandag weer teruggevonden tussen de pony's en konijnen. We hebben zo veel mogelijk op de veranda gezeten voor de houtkac..." Lees verder
"Heerlijk! De kinderen hebben we pas op maandag weer teruggevonden tussen de pony's en konijnen. We hebben zo veel mogelijk op de veranda gezeten voor de houtkachel en dit was heerlijk toeven ook bij wat frisser weer. De lodgetent is top met prima bedden en fijne douche en keuken. De boerenfamilie was zeer gastvrij en persoonlijk en dat maakte het erg vertrouwd"
10.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 10 april 2017 (Midweek)
"Fantastisch verblijf! De kinderen hebben genoten vanaf de eerste tot de laatste moment. Ze vonden het super om de dieren mee te mogen verzorgen. Ook boer Huub e..." Lees verder
"Fantastisch verblijf! De kinderen hebben genoten vanaf de eerste tot de laatste moment. Ze vonden het super om de dieren mee te mogen verzorgen. Ook boer Huub en boerin Carolien van camping Breehees bezorgden ons een onvergetelijke vakantie door hun gastvrijheid en met het organiseren van de leuke activiteiten. Bedankt!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 24 oktober 2016 (Midweek)
"Heerlijk."
9.0
Heijsman. Aankomst op Vrijdag 21 oktober 2016 (Weekend)
"Top we hebben een heerlijk weekend gehad en de kindjes vonden het geweldig"
7.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 21 oktober 2016 (Weekend)
"Goed"
1 2 3 4 5 6 ... 41