9,1
467 reviews

Beoordelingen FarmCamps BreeheesBeoordelingen FarmCamps Breehees

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 7 juli 2017 (Weekend)
"Ons verblijf was heel fijn, vooral de accommodatie (tent met trailer) viel super mee en was heel netjes en proper. De boerderij zelf was leuk maar soms was het ..." Lees verder
"Ons verblijf was heel fijn, vooral de accommodatie (tent met trailer) viel super mee en was heel netjes en proper. De boerderij zelf was leuk maar soms was het wat chaotisch, zo werd er gezegd dat er op zaterdagochtend ook spelletjes werden gespeeld met de pony's voor kindjes jonger dan 6 jaar maar toen we daar stonden was het niet duidelijk wat de bedoeling was en werd er niets gezegd. Ook jammer dat er geen varkentjes en schaapjes waren, zoals vermeld. De konijntjes en paarden warden heel leuk maar voor onze peuter was die variatie in dieren (naast de pony's) wel leuk geweest, hier hadden we ook echt naar gekeken bij het boeken."
9.0
Mahabier. Aankomst op Vrijdag 7 juli 2017 (Weekend)
"Was heerlijk, goed weer het weekend. We hadden het echt getroffen."
9.0
Wolfs. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Weekend)
"Super leuk.. we hebben ons erg vermaakt."
8.0
Meyers. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (10 Nachten)
"We hebben heerlijk genoten van de rust, de 4 kinderen vlogen 's morgens de deur al uit om te kunnen helpen om de paarden in de weide te kunnen zetten, meestal z..." Lees verder
"We hebben heerlijk genoten van de rust, de 4 kinderen vlogen 's morgens de deur al uit om te kunnen helpen om de paarden in de weide te kunnen zetten, meestal zagen we ze pas terug tegen de middag. Ook daarna ging de dochter graag weer helpen op de boerderij. Ook de kleinste van 3 vond het,heerlijk bij superhuub"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 26 juni 2017 (Week)
"Prettig!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Kort weekend)
"Wij en de kids hebben er echt van genoten. Vriendelijke bediening en de speelgoedkast was top. Mijn dochter was gek van de paarden pony's en konijntjes."
8.0
Elske Kusters. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Kort weekend)
"We hebben genoten! De meiden vermaakten zich prima en het uitstapje naar de Beekse Bergen was een mooi extra'tje."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Weekend)
"prettig"
9.0
Pierre. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Weekend)
"Heel leuk. Kinderen hebben echt genoten en gelukkige kinderen is gelukkige ouders."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 16 juni 2017 (Weekend)
"goed verblijf zijn alleen blijven slapen."
1 2 3 4 5 6 ... 47