9,4
307 reviews
FarmCamps De Kamperhoek
Vogelwaarde, Zeeland

Beoordelingen FarmCamps De KamperhoekBeoordelingen FarmCamps De Kamperhoek

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"Geweldig."
10.0
Groenewoud. Aankomst op Vrijdag 16 september 2016 (Weekend)
""In een word. GEWELDIG Wit hebben enorm gentleness van Alle mogelijkheden op en Omar de bordering De Lodgetent was practitioners en complete. Boer Huub was GEWE..." Lees verder
""In een word. GEWELDIG Wit hebben enorm gentleness van Alle mogelijkheden op en Omar de bordering De Lodgetent was practitioners en complete. Boer Huub was GEWELDIG. Gastvrij en actief What een energie heeft die man. Vooral de kleinkinderen hebben meer dan genoten. Farmcamps dankjewel""
9.0
van Delft. Aankomst op Vrijdag 16 september 2016 (Kort weekend)
"Weer heerlijk ontspannen weekend gehad! De kinderen direct uit bed naar de konijnen en de skelters en wij lekker met een kopje koffie in het zonnetje."
9.0
Arnoldy. Aankomst op Vrijdag 9 september 2016 (Kort weekend)
"Super Wel wat te kort.."
9.0
de Jager. Aankomst op Vrijdag 9 september 2016 (Kort weekend)
"Weer erg fijn, een leuke plek en weer zeer welkom ontvangen."
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 2 september 2016 (Kort weekend)
"Heel leuk, de kindjes waren dolenthousiast"
10.0
de Zeeuw. Aankomst op Vrijdag 2 september 2016 (Kort weekend)
""Wij hebben ontzettend genoten van ons weekend bij de Kamperhoek. Al direct toen we het terrein opreden riep onze zoon uit: dit wordt echt de leukste vakantie t..." Lees verder
""Wij hebben ontzettend genoten van ons weekend bij de Kamperhoek. Al direct toen we het terrein opreden riep onze zoon uit: dit wordt echt de leukste vakantie tot nu toe! :-). e fiets-crossbaan, de hooischuur, alles was even leuk. De kinderen kunnen veel meer hun eigen gang gaan, dan op (bijv.) de grote camping in Frankrijk waar we vorige keer waren. Ook de tent was top! Wij willen zeker nog eens gaan logeren bij FarmCamps!""
10.0
Borstlap. Aankomst op Vrijdag 2 september 2016 (Week)
"Heerlijk gehad!! De tent was helemaal van alle gemakken voorzien, boer Huub en boerin Martine stonden altijd voor ons klaar en de kinderen (1,5 en bijna 3) hebb..." Lees verder
"Heerlijk gehad!! De tent was helemaal van alle gemakken voorzien, boer Huub en boerin Martine stonden altijd voor ons klaar en de kinderen (1,5 en bijna 3) hebben lekker gespeeld met de andere kindjes, de kippetjes en konijntjes gevoerd, op de fietsjes gefietst en ons tent leen-konijntje Guus verzorgd!"
8.0
Machielsen. Aankomst op Vrijdag 2 september 2016 (Weekend)
"Het was een fijn verblijf, ons zoontje heeft het erg naar zijn zin gehad."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 2 september 2016 (2 weken)
"Top!"
1 2 3 4 5 6 ... 31