9,4
204 reviews

Beoordelingen FarmCamps De SmulhoeveBeoordelingen FarmCamps De Smulhoeve

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Zijlmans. Aankomst op Vrijdag 27 oktober 2017 (Weekend)
"Het was geweldig weekend van 27 oktober geweest. Echt super leuke ontvangst en super leuke mensen!"
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 23 oktober 2017 (Midweek)
"leuk"
10.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 23 oktober 2017 (Midweek)
"Super leuk!! Lieve paarden, fijne tent met goede bedden. Boerin Karin is heel aardig! Echt een aanrader!"
10.0
van den Berge. Aankomst op Maandag 16 oktober 2017 (Midweek)
""We hebben genoten! De kinderen vonden het prachtig"
10.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 16 oktober 2017 (Midweek)
"Wederom fantastisch. Ons tweede bezoek was dit, omdat de eerste keer ook al heel goed was bevallen bij boerin Karin"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 13 oktober 2017 (Weekend)
"Geweldig!"
10.0
De Graaff. Aankomst op Vrijdag 13 oktober 2017 (Weekend)
"Fantastisch! Prachtige omgeving, lieve boerin, leuke paardjes, mooie tent, grappige paardentrailer met bad en uitzicht op de weide."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 13 oktober 2017 (Weekend)
"Top"
10.0
Murphy. Aankomst op Vrijdag 22 september 2017 (Kort weekend)
"We stayed at Smulhoeve the first time in June with our three girls and loved it. The girls loved all the close contact with the animals especially the horses. K..." Lees verder
"We stayed at Smulhoeve the first time in June with our three girls and loved it. The girls loved all the close contact with the animals especially the horses. Karin and her family were wonderful hosts and the activities planned for the kids were amazing. We also loved the tents. Easy, comfortable and spotlessly clean. A real cozy glamping experience. We had such a wonderful time I booked a return visit with my girls and another friend and her daughter three months later. I highly recommend it! - Kristin"
10.0
Metting. Aankomst op Vrijdag 22 september 2017 (Kort weekend)
""Geweldig! We hebben genoten van ons verblijf. Vooral de eigen verzorgpony was een groot succes.De rit door de bossen was volgens onze dochter het mooiste dat z..." Lees verder
""Geweldig! We hebben genoten van ons verblijf. Vooral de eigen verzorgpony was een groot succes.De rit door de bossen was volgens onze dochter het mooiste dat ze ooit had gedaan!""
1 2 3 4 5 6 ... 21