9,4
136 reviews

Beoordelingen FarmCamps De SmulhoeveBeoordelingen FarmCamps De Smulhoeve

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 7 juli 2017 (Weekend)
"Echt een ontzettend leuke ervaring in comfortabele, gezellige tent"
10.0
Van Akeleyen. Aankomst op Maandag 3 juli 2017 (Midweek)
"super"
10.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 3 juli 2017 (Midweek)
"De tent was gezellig en goed voorzien. Onze kleine kindjes hebben goed geslapen op de zeer rustige camping. Ons dochtertje kon fijn spelen in de tent met de spe..." Lees verder
"De tent was gezellig en goed voorzien. Onze kleine kindjes hebben goed geslapen op de zeer rustige camping. Ons dochtertje kon fijn spelen in de tent met de speelkoffer en buiten op de trampoline en in de zandbak. Zalig verblijf!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Weekend)
"Fantastisch"
10.0
Van T Noordende. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Kort weekend)
""Ontzettend leuk! We hebben allemaal erg genoten. De kinderen hebben zich de hele dag kunnen vermaken met de verschillende activiteiten, de hooi hooi schuur, de..." Lees verder
""Ontzettend leuk! We hebben allemaal erg genoten. De kinderen hebben zich de hele dag kunnen vermaken met de verschillende activiteiten, de hooi hooi schuur, de dieren en het speeltuintje. Mijn oudste dochter heeft een top weekend gehad met haar verzorgpony Udo. Ze heeft veel tijd met hem door gebracht en heel vaak mogen rijden. Zonder rij ervaring vooraf kon ze na 3 dagen zelf in draf! En de gastvrijheid van Karin is echt top!En tot slot hadden we een prachtige en mooi ingerichte lodgetent!""
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Kort weekend)
"het weer was helaas niet geweldig, maar we hebben ons goed vermaakt."
9.0
Balink. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Week)
"Prima verblijf. Mooie tenten, leuke activiteiten. Karin (en familie) is erg gastvrij. Onze dochter heeft genoten."
9.0
Mommens. Aankomst op Maandag 26 juni 2017 (Week)
"Heel fijn"
10.0
Smoor. Aankomst op Maandag 26 juni 2017 (Midweek)
"Ons verblijf op de Smulhoeve was uitstekend! Karin en haar familie zijn super gastvrij. We hebben genoten."
8.0
Denissen. Aankomst op Vrijdag 16 juni 2017 (Weekend)
"Erg warm en gezellig voor iedereen"
1 2 3 4 5 6 ... 14