FarmCamps De Smulhoeve
Kaatsheuvel, Noord-Brabant

Je hoeft je geen seconde te vervelen!Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat er op FarmCamps De Smulhoeve zoveel te doen is en de kids zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit deel van Noord-Brabant van alles. Bijvoorbeeld De Loonse en Drunense Duinen op loopafstand van de boerderij, met gezellige restaurantjes aan de rand van de duinen zoals De Roestelberg, Het Genieten of Duinlust. Of bezoek de gezellige Brabantse dorpjes en terrasjes of ga een dagje naar de Efteling, op nog geen kilometer van de boerderij. Voor ieder wat wils dus.

WaterWater

 • Zwembad Zidewinde

In Sprang-Capelle op een paar kilometer van de boerderij vind je dit openluchtzwembad met 4 verwarmde banen, een glijbaan van 30 meter, 2 duikplanken, apart peuterbad en heerlijke ligweide.

 • Zwembad Olympia

Is het een keer wat minder mooi weer dan kun je naar het verderop gelegen overdekte zwembad in Waalwijk. Je vindt hier 3 baden, een 46 meter lange waterglijbaan, stroomversnellingen, peuterbad en bubbelbad.

 • Recreatiestrand 't Blauwe Meer

Witte stranden en kraakhelder water. Dat is 't Blauwe Meer in Loon op Zand. Hier kun je heerlijk zwemmen, zonnen en een terrasje pakken.

 • Duinlust 

Vlakbij de boerderij, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, kun je ook heerlijk zwemmen en spelen bij Duinlust. Vanaf het grote terras heb je goed zicht op de waterspeeltuin en het zwembad.

SpelenSpelen

 • De Efteling

Op de fiets naar De Efteling? Dat kan vanaf FarmCamps De Smulhoeve want dit sprookjes- en attractiepark ligt op nog geen kilometer van de boerderij.

 • 't GanzeNest

In Kaatsheuvel vind je dit speelparadijs met binnen- en buiten speeltuin. Terwijl de kids heerlijk spelen, zitten de ouders op het terras met een krantje en kop koffie.  

 • Het Genieten

Bij Brasserie Het Genieten in Kaatsheuvel, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, vind je een super gave waterspeeltuin voor de kids. Gegarandeerd urenlang speelplezier terwijl jullie genieten op het terras.

 • Kids Wonderland

Dit overdekte avonturenpark vind je in Molenschot, op 25km van de boerderij. Hier kunnen de kids in verschillende "werelden" naar hartelust spelen met glijbanen, trampolines en een spannende lasergame. Laat je betoveren door dit leuke avonturenpark.

NatuurNatuur

 • Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Dit 3.500 hectare grote natuurgebied wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Je vindt hier hele grote zandvlaktes met wit stuifzand, maar ook heide en bossen. Ga ravotten in het stuifzand, maak een fietstocht door de uitgestrekte bossen of ga paardrijden over de zandheuvels. Vanaf de boerderij loop je in een paar minuten dit gave natuurgebied in. 

 • Landgoed Huis ter Heide

In dit natuurgebied vind je heel veel vennetjes, loofbomen, akkers en natuurlijk het Landgoed zelf. Tip: ontdek het natuurgebied met de Duinexpress. Een verwarmd treintje dat je door dit mooie gebied rijdt. Opstappen kan vlakbij de boerderij.

CultuurCultuur

 • Vestingstad Heusden

Heusden Vesting is een prachtig gerestaureerd vestingstadje. Je vindt er leuke winkels, mooie galerieën, ruime havens en gezellige terrasjes. Elke zondagmiddag zijn de winkels open en kun je meedoen aan een interessante stadswandeling.

 • Museum De Looierij

Wist je dat Waalwijk en omgeving bekend is om zijn leer industrie. Al eeuwen geleden maakten ze hier van dierenhuiden producten van leer. In dit museum in Dongen zie je hoe het "leer looien" vroeger en nu in zijn werk gaat. Voor kinderen is er een speciale speurtocht door het museum.