FarmCamps De Smulhoeve
Kaatsheuvel, Noord-Brabant

Waar slaap ik?Waar slaap ik?

In het buitengebied van Kaatsheuvel ligt dit leuke en gezellige paardenpension van de familie Smulders. Met een paar minuten lopen ben je in de Loonse en Drunense Duinen, een uniek natuurgebied met grote stuifzand vlaktes, heide en naaldbomen. 

Bij De Smulhoeve logeer je in één van de 6 luxe Ranchtenten of 4 luxe Lodgetenten. De tenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben zelfs een eigen badkamer. Bij de Lodgetenten zit de badkamer met grote douchecabine in de tent. Bij de Ranchtent staat de Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent. Wat een luxe, nu alleen nog kiezen.........

Glamping in Noord-BrabantGlamping in Noord-Brabant

Deze FarmCamps boerderij ligt lekker centraal aan een doorgaande weg van Kaatsheuvel naar Waalwijk. Op het erf merk je trouwens niets van het verkeer op de weg. Zodra je voorbij de stallen bent, ontdek je de rust en ruimte van dit mooie buitengebied van Kaatsheuvel.   

De 10 luxe tenten staan op een groot veld helemaal achter op het erf. Hier heb je uitzicht op, en word je omringd door de weilanden waar je de paarden, pony's maar ook de koeien van de buurman ziet grazen. 

Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren.