9,2
300 reviews
farmCamps Den Branderhorst
Hengelo, Gelderland

Beoordelingen FarmCamps Den BranderhorstBeoordelingen FarmCamps Den Branderhorst

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

7.0
Gruppen. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"Leuk"
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Week)
"Fantastisch. Ons zoontje vermaakte zich prima, dus wij ook."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 25 augustus 2017 (Week)
"Zeer positief verrast, een vakantie waarbij onze kinderen zich heel goed zelf en veilig konden vermaken terwijl wij als ouders heerlijk konden relaxen."
10.0
De Goey. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"Ons verblijf op Den Brandenhorst bij boer Eddie en Anne-Marie was super! We hebben genoten, luxe tenten, goed weer en natuurlijk het helpen van de boer! Dat sam..." Lees verder
"Ons verblijf op Den Brandenhorst bij boer Eddie en Anne-Marie was super! We hebben genoten, luxe tenten, goed weer en natuurlijk het helpen van de boer! Dat samen met de achterhoekse gastvrijheid maakte dat we een super leuke vakantie hebben gehad!"
10.0
Nienhuis. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"Wij hebben genoten! Alles was perfect in onze beleving. We willen niets veranderen."
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"prettig"
10.0
Van Den Boomen. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
""Super super en nog eens super????????De kids hebben zo genoten en wij dus ookTevens een hele ervaring opgedaan bij het boerenleven om met de boer en boerin mee..." Lees verder
""Super super en nog eens super????????De kids hebben zo genoten en wij dus ookTevens een hele ervaring opgedaan bij het boerenleven om met de boer en boerin mee te mogen lopen op de boerderij en zelfs de koeien melken.""
10.0
Peters. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"Zeer goed het weer Was goed kleindochter van 2 heeft zich prima vermaakt. De gastvrijheid van de boer en boerin Was super ."
10.0
Everts. Aankomst op Maandag 14 augustus 2017 (Midweek)
"Uitstekend"
9.0
Van Den Beuken. Aankomst op Maandag 14 augustus 2017 (Midweek)
"Helemaal goed! Een levend museum met een enthousiaste en vriendelijke boer en boerin als gids."
1 2 3 4 5 6 ... 30