9,2
304 reviews
farmCamps Den Branderhorst
Hengelo, Gelderland

Beoordelingen FarmCamps Den BranderhorstBeoordelingen FarmCamps Den Branderhorst

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 23 oktober 2017 (Midweek)
"Super. Hele lieve en betrokken boeren familie. Ze kwamen steeds met leuke dingen. Tractor rijden, kampvuur, lichtjes tocht etc. Het was wel jammer dat er niet v..." Lees verder
"Super. Hele lieve en betrokken boeren familie. Ze kwamen steeds met leuke dingen. Tractor rijden, kampvuur, lichtjes tocht etc. Het was wel jammer dat er niet veel andere gezinnen waren. Maar dat kan je eind oktober misschien niet verwachten."
9.0
de Jong. Aankomst op Maandag 23 oktober 2017 (Midweek)
"Heerlijk, relaxt."
9.0
Zegwaard. Aankomst op Vrijdag 29 september 2017 (Weekend)
"Heerlijk weekend gehad met de kindjes 2 en 4 we w?ren de enige het weekend dus was een prive weekendje de kinderen hebben heel get weekend de boer en boerin geh..." Lees verder
"Heerlijk weekend gehad met de kindjes 2 en 4 we w?ren de enige het weekend dus was een prive weekendje de kinderen hebben heel get weekend de boer en boerin geholpen waren echte hulpjes"
8.0
van der Tol. Aankomst op Maandag 25 september 2017 (Midweek)
"Super, goed verzorgd, aardige mensen"
7.0
Gruppen. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"Leuk"
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Week)
"Fantastisch. Ons zoontje vermaakte zich prima, dus wij ook."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 25 augustus 2017 (Week)
"Zeer positief verrast, een vakantie waarbij onze kinderen zich heel goed zelf en veilig konden vermaken terwijl wij als ouders heerlijk konden relaxen."
10.0
De Goey. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"Ons verblijf op Den Brandenhorst bij boer Eddie en Anne-Marie was super! We hebben genoten, luxe tenten, goed weer en natuurlijk het helpen van de boer! Dat sam..." Lees verder
"Ons verblijf op Den Brandenhorst bij boer Eddie en Anne-Marie was super! We hebben genoten, luxe tenten, goed weer en natuurlijk het helpen van de boer! Dat samen met de achterhoekse gastvrijheid maakte dat we een super leuke vakantie hebben gehad!"
10.0
Nienhuis. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"Wij hebben genoten! Alles was perfect in onze beleving. We willen niets veranderen."
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"prettig"
1 2 3 4 5 6 ... 31