9,2
235 reviews
farmCamps Den Branderhorst
Hengelo, Gelderland

Beoordelingen FarmCamps Den BranderhorstBeoordelingen FarmCamps Den Branderhorst

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Heel erg leuk, maar wel wat koud (wij waren bij de boer in het paasweekend, temperatuur rond het vriespunt...)"
9.0
Verkade. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Ondanks de frisse nachten hebben wij een superleuk weekend gehad. Een leuke boerderij en lekker kleinschalig wat erg fijn is voor kleine kinderen"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 10 april 2017 (Midweek)
"Aangenaam verblijf, tent voldeed volledig aan de verwachting, ondanks het koude weer was het een mooie ervaring op de boerderij."
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 10 april 2017 (Midweek)
"zeer aangenaam verblijf, heel vriendelijke boer en boerin! Mijn jongste genoot van het boerenleven terwijl de oudste vooral ook heel blij was met de wifi in de ..." Lees verder
"zeer aangenaam verblijf, heel vriendelijke boer en boerin! Mijn jongste genoot van het boerenleven terwijl de oudste vooral ook heel blij was met de wifi in de tent"
10.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 17 oktober 2016 (Midweek)
"Leuk! De herfstvakantie was wel erg regenachtig, en dan is een tent wel best koud."
9.0
van Kempen. Aankomst op Maandag 17 oktober 2016 (Midweek)
"heel goed ondanks regen. Voetballen, buiten spelen, in de stallen, voor konijn zorgen, wafels bakken met de boerin... iedereen vond het jammer om weer naar huis..." Lees verder
"heel goed ondanks regen. Voetballen, buiten spelen, in de stallen, voor konijn zorgen, wafels bakken met de boerin... iedereen vond het jammer om weer naar huis te gaan."
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 17 oktober 2016 (Midweek)
"Boven verwachting, we hebben een geweldige week gehad! Ondanks het slechte weer waren de kindjes bijna de hele dag buiten. Boer Eddie & boerin Annemarie zijn on..." Lees verder
"Boven verwachting, we hebben een geweldige week gehad! Ondanks het slechte weer waren de kindjes bijna de hele dag buiten. Boer Eddie & boerin Annemarie zijn onwijs lieve mensen, niks is hen teveel, alles wordt goed uitgelegd! Geweldig!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 17 oktober 2016 (Midweek)
"ontzettend leuk, ondanks de regen!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 17 oktober 2016 (Midweek)
"Heerlijke midweek gehad."
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 17 oktober 2016 (Midweek)
"Prima. Aardige boer en boerin. Niks was voor hen te gek. Veel dieren. Leuke activiteiten. Tent was prima in orde. Geen klachten. Ondanks veel regen hebben de ki..." Lees verder
"Prima. Aardige boer en boerin. Niks was voor hen te gek. Veel dieren. Leuke activiteiten. Tent was prima in orde. Geen klachten. Ondanks veel regen hebben de kinderen zich uitstekend vermaakt. Ze wilden liever nog langer blijven en tevens graag weer eens terugkomen."
1 2 3 4 5 6 ... 24