8,8
339 reviews

Beoordelingen FarmCamps Five StarBeoordelingen FarmCamps Five Star

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"heerlijk!"
7.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"Goed mooie tent, maar de boerderij viel tegen. 's ochtends om 06.00 kraaide er al een haan achter onze tent en waren weinig dieren op de boerderij."
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Week)
"We hebben het erg leuk gehad. Een fijne betrokken boeren familie, genoeg dieren en activiteiten."
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"Genoten van de Dieren en we hadden veelal mooi weer"
10.0
Tritsmans. Aankomst op Vrijdag 25 augustus 2017 (Weekend)
"Heel erg genoten van onze 'glampingtrip'! Het verzorgen van de pony's, de skelterbaan met tractors, het hooihuys in de tent ... Wij keerden naar huis met twee s..." Lees verder
"Heel erg genoten van onze 'glampingtrip'! Het verzorgen van de pony's, de skelterbaan met tractors, het hooihuys in de tent ... Wij keerden naar huis met twee superenthousiaste kindjes."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 25 augustus 2017 (Weekend)
"Wat hebben wij een heerlijk weekend gehad. Echt genoten en een nachtje langer kunnen boeken. Echt super! Wij kunnen geen minpunt bedenken."
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"Wij hebben een hele leuke midweek gehad bij Farm Camps"
10.0
Gubbels. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Week)
"Super"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Week)
"geweldig"
9.0
De Haan. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Week)
"We hebben een fantastische week gehad. Onze dochter heeft zich vreselijk goed vermaakt, mede door het enthousiasme van boer Jan, boerin Ella en en hun zoon Patr..." Lees verder
"We hebben een fantastische week gehad. Onze dochter heeft zich vreselijk goed vermaakt, mede door het enthousiasme van boer Jan, boerin Ella en en hun zoon Patrick. Dikke tranen toen we weer naar huis gingen!"
1 2 3 4 5 6 ... 34