8,8
528 reviews
FarmCamps Fleur Stables
Oudesluis, Noord-Holland

Beoordelingen FarmCamps Fleur StablesBeoordelingen FarmCamps Fleur Stables

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

7.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 27 oktober 2017 (Weekend)
"Het was op zich goed. We waren aan het einde van de herfstvakantie, een weekend met zware storm en naast ons nog 1 ander gezin. We zullen niet zo snel dit nog e..." Lees verder
"Het was op zich goed. We waren aan het einde van de herfstvakantie, een weekend met zware storm en naast ons nog 1 ander gezin. We zullen niet zo snel dit nog een keer boeken zo laat in het najaar. Dat kwam mede door de weersomstandigheden. We vinden dit concept leuker om in de zomer te doen. We hadden de indruk dat de boer aan het einde van het seizoen ook wel een beetje moe was."
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 23 oktober 2017 (Midweek)
"Prima. Accommodatie viel reuze mee (zijn geen kampeerders)."
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 16 oktober 2017 (Midweek)
"Heel leuk. Mijn dochter heeft enorm genoten."
10.0
Creemers. Aankomst op Vrijdag 6 oktober 2017 (Kort weekend)
"Mijn dochter en ik hebben een heerlijk weekend gehad bij Fleur Stables. Mijn dochter is van s'cohtends vroeg tot eind van de middag met Boer Jan bezig geweest m..." Lees verder
"Mijn dochter en ik hebben een heerlijk weekend gehad bij Fleur Stables. Mijn dochter is van s'cohtends vroeg tot eind van de middag met Boer Jan bezig geweest met helpen met de paarden. Om 7.30 uur stonds ze in de regen mee buiten om de paarden in de wei te zetten, ze heeft mogen helpen met stallen mesten en opstrooien en ze heeft heerlijk kunnen rijden op een heel lief paard en 2 lieve ponys. Daarnaast ook nog lekker uitgewaaid op het strand en natuurlijk spelletjes gedaan in de tent."
8.0
Susanty. Aankomst op Vrijdag 29 september 2017 (Kort weekend)
"Helemaal leuk....en modderig"
7.0
Knight-Wiersema. Aankomst op Maandag 4 september 2017 (Midweek)
"Het is een geode combi van net genoeg luxe, maar toch het echt kamperen gevoel. De tent is erg gezellig en comfotabel, de boederij en activiteiten leuk voor jon..." Lees verder
"Het is een geode combi van net genoeg luxe, maar toch het echt kamperen gevoel. De tent is erg gezellig en comfotabel, de boederij en activiteiten leuk voor jonge kinderen"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"Perfect de kids hebben wederom enorm genoten"
10.0
Kuczynska. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"Het was super leuk bij de vrolijke boer Jan op de Fleur Stables!! Allemaal leuke dingen te doen. Mijn dochter heeft genoten ook van haar verzorg pony Kobus. Zek..." Lees verder
"Het was super leuk bij de vrolijke boer Jan op de Fleur Stables!! Allemaal leuke dingen te doen. Mijn dochter heeft genoten ook van haar verzorg pony Kobus. Zeker voor herhaling vatbaar!!"
9.0
Balder. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"Erg gezellig. Leuk enthousiast ontvangst. Veel te doen op het erf."
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"We hebben genoten bij Fleur Stables, dochter had een lieve verzorgpony, heeft veel geleerd en nieuwe vriendinnen gemaakt! Mooie omgeving ook!"
1 2 3 4 5 6 ... 53