9,3
620 reviews
FarmCamps Hoeve Sonneclaer
Fluitenberg, Drenthe

Beoordelingen FarmCamps Hoeve SonneclaerBeoordelingen FarmCamps Hoeve Sonneclaer

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Louwrier. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"We hebben het heel leuk gehad. De kinderen vonden het superduper met de dieren en in de tent!"
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"Zeer vriendelijke boer en boerin. Gastvrij. Welkom gevoel. Prima. Mooie boerderij, erg veel ruimte op mooie plek."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"Koud, maar wel hartstikke leuk. Onze zoon van 17 maanden heeft zich heel goed vermaakt."
10.0
Sagel. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"Hoeve Sonneclaer is een geweldige locatie! Meer dan Gastvrije ontvangst op de boerderij door Barend, Tineke en Gerard. Mooi biologisch bedrijf dat wordt gerund ..." Lees verder
"Hoeve Sonneclaer is een geweldige locatie! Meer dan Gastvrije ontvangst op de boerderij door Barend, Tineke en Gerard. Mooi biologisch bedrijf dat wordt gerund met passie en liefde voor dieren. Geweldige ervaring voor jong en oud! Aanrader, gaan zeker nog eens terug!"
10.0
Lamers. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"Een heerlijk weekend waarin onze stadsr kinderen kennis hebben gemaakt met het leven op de boerderij. We hebben genoten!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"super! Een lang weekend, voor de kinderen een speelparadijs. Leuke originele activiteiten, alle tijd voor de kinderen, rustig. De safaritent zeer netjes, modern..." Lees verder
"super! Een lang weekend, voor de kinderen een speelparadijs. Leuke originele activiteiten, alle tijd voor de kinderen, rustig. De safaritent zeer netjes, modern en van alle gemakken voorzien. De speelgoedkist is compleet en erg leuk!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Zeer geslaagd!"
9.0
Pol. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Helemaal top de kinderen hebben zich prima vermaakt. Er was voldoende speelruimte en ze werden veel betrokken bij het boeren bedrijf."
8.0
Harkema. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Zag er goed uit. Jammer dat een 6 persoons tent zo weinig ruimte heeft. Geen kast en twee stapelbedden zo dicht opelkaar."
10.0
de Lange-Wirds. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Onze twee jongens hebben enorm genoten van ons paasweekend bij Hoeve Sonneclaer in Drenthe (en papa en mama dus ook!). Er zijn heel veel leuke, lieve dieren om ..." Lees verder
"Onze twee jongens hebben enorm genoten van ons paasweekend bij Hoeve Sonneclaer in Drenthe (en papa en mama dus ook!). Er zijn heel veel leuke, lieve dieren om te aaien, knuffelen, voeren en verzorgen en er worden ontzettend veel leuke activiteiten georganiseerd. Vooral de koeien uit de wei halen en zelf met de hand een koe melken vonden de jongens prachtig, evenals het meerijden op de tractor. Het Hooihuys, waar ons oudste zoontje mocht slapen, viel ook enorm in de smaak en de topper was natuurlijk ons eigen konijntje bij de tent. We kregen de jongens bijna niet meer mee naar huis en ze willen op zeker nog een keer naar Farm Camps! Met grote complimenten voor boerin Tineke, boer Barend en hun zoon boer Gerard. Zij doen er werkelijk alles aan om het iedereen enorm naar de zin te maken, geen moeite was te veel. Een aanrader!"
1 2 3 4 5 6 ... 62