9,3
627 reviews

Beoordelingen FarmCamps MariekerkeBeoordelingen FarmCamps Mariekerke

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
van Laarhoven. Aankomst op Maandag 4 september 2017 (Midweek)
"Ons verblijf op farmcamps Mariekerke was van begin tot eind hartstikke leuk! Onze kinderen hebben genoten van alle avonturen, groot en klein, meehelpen met de b..." Lees verder
"Ons verblijf op farmcamps Mariekerke was van begin tot eind hartstikke leuk! Onze kinderen hebben genoten van alle avonturen, groot en klein, meehelpen met de boeren, dichtbij alle dieren zijn, overal wat te beleven en te ontdekken, alle plekken om te spelen en de persoonlijke aandacht van de boeren en boerin. De tent was heel comfortabel, de ligging erg mooi en er was veel ruimte omheen. De rust, de fijne sfeer, de activiteiten en de mooie boerderij en camping, alles was boven de toch al hoge verwachtingen. We gaan zeker nog eens terug!"
9.0
Hendrix. Aankomst op Maandag 4 september 2017 (Midweek)
"Geweldig. Hartelijk ontvangen door de familie en zeer welkom geweest."
9.0
Sliepen. Aankomst op Maandag 4 september 2017 (Week)
"Voor herhaling vatbaar!"
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 4 september 2017 (Week)
"Heel fijn. Het enige nadeel was met momenten het weer en een douche die niet lang warm bleef."
8.0
Te Brake. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Week)
"Een week"
8.0
Hardeman. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"Het was fantastisch! kamperen met luxe, kinderen vermaakten zich prima, er was van alles te doen. Dit is zoals we een vakantie graag zien, een aanrader"
9.0
De Raat. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"Wij hebben een zeer goed verblijf gehad. Een mooie (barn)tent een mooie boerderij en een vriendelijk boeren gezin."
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Week)
"Fantastisch!"
10.0
Huls. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"De laatste week van onze vakantie hebben wij (met onze 2 zoons van 4 en 3 jaar) een midweek bij boer Jan en boerin Lydia gelogeerd. Echt een ontzettend spontaan..." Lees verder
"De laatste week van onze vakantie hebben wij (met onze 2 zoons van 4 en 3 jaar) een midweek bij boer Jan en boerin Lydia gelogeerd. Echt een ontzettend spontaan stel. 's Avonds hadden we een rondleiding over de boerderij. Jan weet op een enthousiaste manier het boeren leven aan onze jongens uit te leggen. De kinderen hebben zich super vermaakt met alle aanwezige skelters, trekkers, dieren, pony's en vele andere kinderen. Een ritje op de pony's, samen in de grote trekker met boer Sam en de speelzolder hebben de meeste indruk gemaakt. En wij als ouders konden heerlijk relaxen."
10.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"weer een succes voor de (klein)dochters"
1 2 3 4 5 6 ... 63