9,3
474 reviews

Beoordelingen FarmCamps MariekerkeBeoordelingen FarmCamps Mariekerke

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"het was een leuk verblijf, zowel bij goed weer als bij slecht weer zijn er voldoende spel mogelijkheden voor de kinderen. Ze hebben genoten van de hooi zolder e..." Lees verder
"het was een leuk verblijf, zowel bij goed weer als bij slecht weer zijn er voldoende spel mogelijkheden voor de kinderen. Ze hebben genoten van de hooi zolder en ook van de speeltuin en zandbak."
9.0
Schouten. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"Top"
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"We hebben heerlijk geslapen in de safari tent waar alles aanwezig was wat je op vakantie nodig hebt. Vooral de grote spelletjeskist vonden de kinderen geweldig!"
10.0
Simon. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"We hebben wederom genoten bij Farmcamps Mariekerke!"
10.0
van Ommeren. Aankomst op Vrijdag 21 april 2017 (Weekend)
"super, we hebben met z'n allen genoten zowel van het boerenbedrijf als de camping. wat een speelgelegenheden en wat is het boerenleven toch mooi. ook het ontbij..." Lees verder
"super, we hebben met z'n allen genoten zowel van het boerenbedrijf als de camping. wat een speelgelegenheden en wat is het boerenleven toch mooi. ook het ontbijt bij de tent is een aanrader."
9.0
Anoniem. Aankomst op Dinsdag 18 april 2017 (Korte midweek)
"heel leuk. Mooie tent van alle gemakken voorzien. Op boerderij volop mogelijkheden om met dieren bezig te zijn."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"We hebben ervan genoten!"
7.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
""Als opbouwende kritiek bedoeld:heel gek dat 1e paasdag de stallen dichtzijn en er niet in de maisschuur met glijbaan gespeeld kon worden, omdat het de rustdag ..." Lees verder
""Als opbouwende kritiek bedoeld:heel gek dat 1e paasdag de stallen dichtzijn en er niet in de maisschuur met glijbaan gespeeld kon worden, omdat het de rustdag is van de boer, met alle respect, maar communiceer dit dan duidelijk vooraf. Jullie verkopen een ""paasarrangement"" en bovendien konden wij 1 hele dag niet in de speelschuur. Wel zonde, vooral omdat het regende en buitenspelen ook moeilijk was. Op 1e paasdag waren er dus 0 paasactiviteiten in Mariekerke. Dit verbaasde ons. Geen eieren schilderen, eieren zoeken, etc. Zelfs de paasmand met ontbijt werd de avond daarvoor gebracht. Weg magie! Dit vonden we heel zonde en jammer. Je boekt immers toch ""het paasarrangement"", maar wat is het paasgevoel als er niets te doen is. Juist omdat het regende hadden verder goed en schone hut. Ondanks de regen hebben we een fijne weekend gehad.""
10.0
Nederveen. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Het weekend was in 1 woord geweldig! Wat een hartelijke ontvangst, wat een ontzettend leuk boerengezin en wat een persoonlijke aandacht, zowel naar de kids als ..." Lees verder
"Het weekend was in 1 woord geweldig! Wat een hartelijke ontvangst, wat een ontzettend leuk boerengezin en wat een persoonlijke aandacht, zowel naar de kids als naar de ouders."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Fijn!"
1 2 3 4 5 6 ... 48