9,3
534 reviews

Beoordelingen FarmCamps MariekerkeBeoordelingen FarmCamps Mariekerke

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Balvers-Wong. Aankomst op Vrijdag 7 juli 2017 (Weekend)
"Leuk! Fijne boerderij. Mooie omgeving."
10.0
De Vlieghere. Aankomst op Vrijdag 7 juli 2017 (Weekend)
"We waren aangenaam verrast door de kindvriendelijke boerderij en moderne tenten waar alle nodige voorzieningen aanwezig waren. De kinderen liepen al gauw mee me..." Lees verder
"We waren aangenaam verrast door de kindvriendelijke boerderij en moderne tenten waar alle nodige voorzieningen aanwezig waren. De kinderen liepen al gauw mee met boer Ko (opa), de rondleiding op de boerderij door boer Jan was zowel voor ons als voor de kinderen interessant en we hebben een leuk aandenken mee door de knutselworkshop van boerin Lydia. Onze kinderen speelden h??l graag in de hooizolder terwijl wij er op ons gemak een boekje konden lezen. Z?ker voor herhaling vatbaar!"
10.0
Van Der Kolk. Aankomst op Vrijdag 7 juli 2017 (Weekend)
"Wij hebben een geweldig weekend gehad op de schapenboerderij Mariekerke! Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen door boer Jan en boerin Lydia en hebben van de eers..." Lees verder
"Wij hebben een geweldig weekend gehad op de schapenboerderij Mariekerke! Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen door boer Jan en boerin Lydia en hebben van de eerste tot de laatste minuut genoten. Iedereen die op de boerderij werkt is even vriendelijk en behulpzaam. Ons zoontje (die later boer wilt worden) heeft heel erg genoten van dieren en spelen (hooi hooi zolder) op de boerderij. Wij willen boerderij Mariekere in Zeeland ook zeker aanbeleven!"
10.0
Van Den Dries. Aankomst op Maandag 3 juli 2017 (Midweek)
"Geweldig !!! Onze 3 jongens hebben het erg naar hun zin gehad, geen moment hebben ze zich verveeld. We hebben er allen van genoten. De kinderen vonden het jamme..." Lees verder
"Geweldig !!! Onze 3 jongens hebben het erg naar hun zin gehad, geen moment hebben ze zich verveeld. We hebben er allen van genoten. De kinderen vonden het jammer dat we terug naar huis moesten, dus beslist voor herhaling vatbaar."
10.0
Van Hove. Aankomst op Maandag 3 juli 2017 (Week)
"Super!"
10.0
Luykx. Aankomst op Maandag 3 juli 2017 (Week)
"Uitstekend ! Oprechte, integere, gastvrije boerenfamilie. Zeer veel aktiviteiten voor de kinderen. Heerlijke eigen producten in de boerderijwinkel."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Week)
"Onze zoon van 4 vond het 'te leuk'. Met name de hooizolder en de poesjes op het erf hebben een onvergetelijke indruk achter gelaten op onze kinderen. Zelf vonde..." Lees verder
"Onze zoon van 4 vond het 'te leuk'. Met name de hooizolder en de poesjes op het erf hebben een onvergetelijke indruk achter gelaten op onze kinderen. Zelf vonden wij de ligging tov strand en activiteiten ook echt ideaal."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Week)
"in ??n woord = SUPER !!!!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Week)
"heel fijn"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 30 juni 2017 (Weekend)
"Gezellige, kleine camping met alleen Farm tenten. Super vriendelijk en relaxed boeren gezin zorgen voor een fijn verblijf."
1 2 3 4 5 6 ... 54