9,2
65 reviews
FarmCamps Op De Beemd
Zeeland, Noord-Brabant

Beoordelingen FarmCamps Op de BeemdBeoordelingen FarmCamps Op de Beemd

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 8 september 2017 (Kort weekend)
"In ??n woord: geweldig!"
10.0
Vermeulen. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"Ons verblijf was meer dan uitstekend! Prachtige accomodatie. De kinderen hadden alle vrijheid op de boerderij en hebben we dan ook nauwelijks gezien."
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"Goed"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"We hebben een heerlijke week gehad, als enige gasten op de camping. Alles was prima verzorgd en de familie was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Dat we er alle..." Lees verder
"We hebben een heerlijke week gehad, als enige gasten op de camping. Alles was prima verzorgd en de familie was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Dat we er alleen zaten, was het enige minpunt van onze vakantie."
9.0
Werkhoven. Aankomst op Vrijdag 18 augustus 2017 (Weekend)
"in 1 woord SUPERFANTASTISCH"
10.0
Janssen. Aankomst op Vrijdag 18 augustus 2017 (Weekend)
"Geweldig!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 14 augustus 2017 (Midweek)
"Helemaal prima."
9.0
Wijnen. Aankomst op Maandag 14 augustus 2017 (Week)
"Prima."
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 11 augustus 2017 (Week)
"Ontspannen. Alles was keurig verzorgd, heel compleet. Peter en Monique zijn aardig en nemen de tijd voor je, goed 'bereikbaar'."
10.0
Van Hassel. Aankomst op Vrijdag 11 augustus 2017 (Week)
"helemaal top, onze dochter van 6 wilde helemaal niet van het terrein"
1 2 3 4 5 6 7