9,3
12 reviews
FarmCamps Op De Beemd
Zeeland, Noord-Brabant

Beoordelingen FarmCamps Op de BeemdBeoordelingen FarmCamps Op de Beemd

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

7.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Weekend, koud weer met flauw zonnetje. Maar heel gezellig!"
10.0
Bosch. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"perfect! zeer vriendelijke en aangename eigenaars, h??l uitgebreid en lekker ontbijt, mooie ligging, landelijk en zeer rustig"
10.0
Bouman. Aankomst op Vrijdag 14 april 2017 (Kort Paasweekend)
"Heel verrassend. Heel leuk. Het was voor ons een weekend om niet te vergeten"
8.0
Hulst. Aankomst op Maandag 3 oktober 2016 (Midweek)
"Zeer aangenaam, met zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Veel geleerd over het boerenbedrijf en van alle voorzieningen gebruik gemaakt. Superleuk voor kind..." Lees verder
"Zeer aangenaam, met zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Veel geleerd over het boerenbedrijf en van alle voorzieningen gebruik gemaakt. Superleuk voor kinderen van eigenlijk alle leeftijden."
10.0
de Bruyne. Aankomst op Vrijdag 2 september 2016 (Weekend)
"Erg fijn. We hebben enorm genoten van de rust en de ruimte bij peter en monique."
9.0
Valcke. Aankomst op Maandag 22 augustus 2016 (Midweek)
""Hooi Hooi leuk! Fijne gastheer / gastvrouw / gastkoeien Aangenaam logeren in de mooie tentenRust en ruimte op de boerderijMooi gelegen in het natuurpark de Maa..." Lees verder
""Hooi Hooi leuk! Fijne gastheer / gastvrouw / gastkoeien Aangenaam logeren in de mooie tentenRust en ruimte op de boerderijMooi gelegen in het natuurpark de MaashorstCoole skelters, trampoline, hooischuur, trekker, waterspeelgoedAnimatieteam van dieren staan de hele dag tot je dienstMocht voor de mama, papa en dochter wel een paar dagen langer durenPS we gaan zeker nog eens op farmcamps"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 15 augustus 2016 (Week)
"Prima."
10.0
Lengton. Aankomst op Vrijdag 12 augustus 2016 (Weekend)
"We hebben een super weekend gehad op de pas geopende boerderij Op de Beemd! De familie is super gastvrij en vertellen liefdevol over hun bedrijf. Onze dochter h..." Lees verder
"We hebben een super weekend gehad op de pas geopende boerderij Op de Beemd! De familie is super gastvrij en vertellen liefdevol over hun bedrijf. Onze dochter heeft geknuffeld met de konijnen, een koe gemolken en helpen met de koeien uit de wei halen, ijsjes maken en natuurlijk heel veel spelen en marshmallows roosteren bij het kampvuur. Zij baalde enorm dat wij weer naar huis moesten. Wij ook, trouwens. Onze complimenten aan deze lieve familie. Ga zo door."
9.0
Vermeer. Aankomst op Vrijdag 12 augustus 2016 (Week)
"Wat een fantastische plek: ruim, groen, rustig. We hebben een heerlijke week gehad en ons geen seconde verveeld. Op de boerderij zelf boften we met het aanschou..." Lees verder
"Wat een fantastische plek: ruim, groen, rustig. We hebben een heerlijke week gehad en ons geen seconde verveeld. Op de boerderij zelf boften we met het aanschouwen van de geboorte van een kalfje. Dagelijks liepen we even het bos in om hout te halen om 's avonds marshmallows op te kunnen roosteren. En ook in de omgeving hebben we veel leuks ondernomen. We komen zeker nog eens terug!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 8 augustus 2016 (Midweek)
"Heel fijn verblijf gehad. We apprecieerden vooral de openheid en gezelligheid van deze boerderij en het kleinschalige karakter van de camping."
1 2