9,1
674 reviews

Beoordelingen FarmCamps 't LooveldBeoordelingen FarmCamps 't Looveld

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

6.0
Esmeijer. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"Tegenvallen vergeleken met FiveStar. Weinig betrokkenheid richting ons toe bij 't Looveld."
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"Prima, alleen S nachts veel tocht en kou"
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 25 augustus 2017 (Weekend)
"Het verblijf was fijn, de kinderen hebben leuk gespeeld op de boerderij. Het was mooi om te zien dat ze zich helemaal uitleefden tussen de dieren."
8.0
van der Weijden. Aankomst op Vrijdag 25 augustus 2017 (Weekend)
"prima, maar ook wel mede omdat het weer perfect meewerkte"
7.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"Fijne midweek gehad. Wij konden last minute nog in een safaritent terecht. T Looveld is een mooie vrije camping, veel skelters en fietsjes. In vergelijking met ..." Lees verder
"Fijne midweek gehad. Wij konden last minute nog in een safaritent terecht. T Looveld is een mooie vrije camping, veel skelters en fietsjes. In vergelijking met Hoeve Sonneclear erg weinig activiteiten. Eigenlijk meer een gewone camping. Dat vonden wij jammer en een beetje tegenvallen."
10.0
Van Gelderen. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"geweldig"
9.0
Kraakman. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"Het verblijf was prima. Heerlijke locatie en we hebben ons prima vermaakt."
9.0
de Vries. Aankomst op Maandag 21 augustus 2017 (Midweek)
"Super! het weer was prachtig, de meiden hebben met veel andere kindjes gespeeld en ze vonden de dieren erg leuk. Elke avond koeien ophalen was helemaal bijzonde..." Lees verder
"Super! het weer was prachtig, de meiden hebben met veel andere kindjes gespeeld en ze vonden de dieren erg leuk. Elke avond koeien ophalen was helemaal bijzonder.We hebben de boerderij als heel fijn, ongedwongen ervaren. Met als kers op de taart de Badtruck, wat een feest was het om te badderen met het uitzicht op de koeien in het weiland!"
10.0
Wijnands. Aankomst op Vrijdag 18 augustus 2017 (Weekend)
"Geweldig"
7.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 18 augustus 2017 (Weekend)
"Twijfelachtig"
1 2 3 4 5 6 ... 68