8,9
261 reviews

Beoordelingen FarmCamps 't OortjeshekBeoordelingen FarmCamps 't Oortjeshek

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

8.0
van Roekel. Aankomst op Vrijdag 16 september 2016 (Weekend)
"Alles prima in orde, alles aanwezig,( klein) kinderen en wij zelf hebben ons uitstekend vermaakt. Wel jammer dat de boer en boerin zich niet even aan je voorste..." Lees verder
"Alles prima in orde, alles aanwezig,( klein) kinderen en wij zelf hebben ons uitstekend vermaakt. Wel jammer dat de boer en boerin zich niet even aan je voorstellen, zeker als ze voor je tent (wij hadden er 3 ) langs lopen, ontvangen door vader(schoonvader) kees genaamd, maar verder geen toelichting"
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 16 september 2016 (Kort weekend)
"prima"
8.0
van den Helder. Aankomst op Vrijdag 16 september 2016 (Kort weekend)
""Na het onverwachts "" verrast"" worden met een verblijf bij Farmcamps een hele ervaring rijker! :D""
10.0
van Oort-Schreuder. Aankomst op Vrijdag 9 september 2016 (Kort weekend)
"Wij hebben een fantastisch weekend gehad op 't Oortjeshek. Van koeien uit de wei halen en dierenvoeren tot kano varen en wafels bakken met de boerin. De tenten ..." Lees verder
"Wij hebben een fantastisch weekend gehad op 't Oortjeshek. Van koeien uit de wei halen en dierenvoeren tot kano varen en wafels bakken met de boerin. De tenten zijn bijna overcompleet en fijn dat er toilet in de tent is voor als de kindjes of wijzelf 's nachts wakker worden! Wii zijn al op zoek naar een boerderij voor volgend seizoen!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 9 september 2016 (Kort weekend)
"Leuk!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 9 september 2016 (Kort weekend)
""Fantastisch. Hele leuke boerderij, kleinschalig, maar genoeg te doen. De tenten staan allemaal rondom het grasveld opgesteld en midden in is een hele leuke spe..." Lees verder
""Fantastisch. Hele leuke boerderij, kleinschalig, maar genoeg te doen. De tenten staan allemaal rondom het grasveld opgesteld en midden in is een hele leuke speeltuin. Genoeg te doen! En de aanwezige skelters op het terrein maken het helemaal af. De safaritent was heel mooi! Wat een ruimte! Heerlijk.Ook leuk om van de boer en boerin weer allerlei dingen over de dieren te leren.""
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 9 september 2016 (Week)
"prima."
7.0
Hof. Aankomst op Maandag 5 september 2016 (Midweek)
"Erg leuk! En het was rustig op de camping dus dat beviel ons wel. Precies wat er van verwacht hadden."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 2 september 2016 (Weekend)
"Goed. Ruime tenten en de kleinkinderen hadden het erg naar hun zin. Koeien ophalen was erg leuk. De geboorte van een kalfje. Informatie over de dieren was leuk."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 2 september 2016 (Kort weekend)
"Heel leuk!"
1 2 3 4 5 6 ... 27