8,9
282 reviews

Beoordelingen FarmCamps 't OortjeshekBeoordelingen FarmCamps 't Oortjeshek

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Van Den Beemd. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Kort weekend)
""We hebben super genoten van de gastvrijheid. De mooie safaritent is helemaal te gek..Kinderen zijn veel met de boer op pad geweest en vonden het een geweldige ..." Lees verder
""We hebben super genoten van de gastvrijheid. De mooie safaritent is helemaal te gek..Kinderen zijn veel met de boer op pad geweest en vonden het een geweldige ervaring.Ik zou het iedereen aan raden om zo'n vakantie te boeken ..""
6.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Kort weekend)
"Op zich redelijk. Zelf zouden we dit niet zo gauw boeken, maar we hadden dit verblijf gewonnen,"
7.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Kort weekend)
"Leuk maar helaas regen zodat we niet de dingen hebben kunnen doen die de kids graag wilden doen."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 23 juni 2017 (Kort weekend)
"Prima"
9.0
Oosse. Aankomst op Vrijdag 16 juni 2017 (Kort weekend)
"Van begin tot einde ontzettend leuk! De tent was superdeluxe, veel te doen voor kinderen en leuke dingen te bewonderen bij de boer."
8.0
Koelewijn. Aankomst op Vrijdag 16 juni 2017 (Kort weekend)
"Top verblijf gehad de kinderen en kleinkinderen hadden het naar hun zin, en wij als opa en oma ook."
9.0
Theunisz-Van Capel. Aankomst op Donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaartweekend)
"Heerlijk hemelvaartweekend gehad. Genoten van de buitenlucht, boeren activiteiten en buiten spelen."
9.0
Vink. Aankomst op Donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaartweekend)
"Goed"
10.0
Kippersluis. Aankomst op Donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaartweekend)
"wij hebben Super dagen gehad samen met onze Kleindochter doordat er zoveel te doen was hoefde je je niet te vervelen alles schoon , veilig en heel gezellig dus ..." Lees verder
"wij hebben Super dagen gehad samen met onze Kleindochter doordat er zoveel te doen was hoefde je je niet te vervelen alles schoon , veilig en heel gezellig dus wat wil een mens nog meer onze Kleindochter wou eigenlijk nog niet naar huis dus dat zegt wel wat wij kunnen en zullen iedereen een verblijf op het Oorttjeshek in Kamerik aanraden wij geven ze een dikke 10"
9.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 24 mei 2017 (Weekend)
"We zijn hartelijk ontvangen. Doordat er diverse speel en spelmogelijkheden in het midden van het tentenveld lagen, hebben de kinderen heerlijk gespeeld en waren..." Lees verder
"We zijn hartelijk ontvangen. Doordat er diverse speel en spelmogelijkheden in het midden van het tentenveld lagen, hebben de kinderen heerlijk gespeeld en waren wij gerust in hun veiligheid. Wat wel jammer was, is dat we geen tent naast die van mijn ouders hadden. Door de allergie van mijn moeder ( ook gekend als MCS) bel ik altijd speciaal bij een boeking om te vragen of het mogelijk is om 2 tenten naast elkaar op het einde van de rij te krijgen. Tot nu toe ging dit altijd goed. Deze keer was dat helaas misgegaan. Op het einde van de rij stonden een 4p en een 6p naast elkaar. Wij hadden 2 4p tenten. Als tijdens het reserveringstelefoontje was gemeld dat de door mij gevraagde combinatie alleen mogelijk was met een 6p tent, dan ik die gereserveerd."
1 2 3 4 5 6 ... 29