9,5
181 reviews

Beoordelingen FarmCamps BoebadoeBeoordelingen FarmCamps Boebadoe

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Nouwen. Aankomst op Vrijdag 20 april 2018 (Weekend)
""Voor ons was het de eerste keer een lang weekend Farmcamps bij BoeBaDoe. De eerste indruk was meteen al geweldig. Het weer zat dit weekend ook goed mee.We kreg..." Lees verder
""Voor ons was het de eerste keer een lang weekend Farmcamps bij BoeBaDoe. De eerste indruk was meteen al geweldig. Het weer zat dit weekend ook goed mee.We kregen een rondleiding en savonds was er een kampvuur met marsmellows.De kinderen (8, 5 en 2 jaar) hebben de tijd van hun leven gehad hier.Verse eitjes rapen in het kippenhok, op de skelters, de koeien uit de wei halen, helpen melken en proeven, met zand en water spelen, op de trampolines, cavia?s aaien in de tipi-tent, zelf kampvuur hout halen in het bos, pizzas bakken. Te veel om op te noemen!We gaan zeker nog een keer, want we wilden nooit meer naar huis!!Ook de boer en boerin waren heel gastvrij en we werden overal bij betrokken als we dat wilden.Een goed overzichtelijke, gemoedelijke kampeer boerderij.""
10.0
Swennen. Aankomst op Vrijdag 20 april 2018 (Kort weekend)
"Super!! Een heel fijne ervaring zowel voor de kinderen als de ouders! We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut"
10.0
Maas. Aankomst op Vrijdag 13 april 2018 (Kort weekend)
""Super! Boer Bart is heel begaan met de kinderen. Hier mag alles en kan alles, vertelt hij zelf en dat is waar. (Boerin Floor was niet thuis dat weekend). Er zi..." Lees verder
""Super! Boer Bart is heel begaan met de kinderen. Hier mag alles en kan alles, vertelt hij zelf en dat is waar. (Boerin Floor was niet thuis dat weekend). Er zijn heel veel dieren, waar vanalles mee te doen valt. Voor sfeer en gezelligheid ook de place to be: elke avond kampvuur, zelf pizza 's bakken, ... Er is voldoende te beleven. De go-carts zijn ook super, je hoeft niet altijd te voet terug naar je tent :-)En als de boer ergens een plaats over heeft, omdat het seizoen dit toelaat, dan bouwt hij daar wel weer wat extra voor de kinderen.Zeer goede ervaring hier!!""
10.0
Maaijen. Aankomst op Vrijdag 13 april 2018 (Weekend)
"In ??n woord fantastisch! Boer Bart en Boerin Floor zijn super gastvrij en maken er echt een onvergetelijk verblijf van voor de kids!"
9.0
Verstraeten. Aankomst op Maandag 9 april 2018 (Midweek)
"Uitstekend"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 6 april 2018 (Kort weekend)
"top"
8.0
Verheyen. Aankomst op Dinsdag 3 april 2018 (Korte midweek)
"gezellig"
10.0
Anoniem. Aankomst op Dinsdag 3 april 2018 (Korte midweek)
"Top! Geweldige boerderij waar heel veel te beleven valt voor de kindjes."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 30 maart 2018 (Paasweekend)
"Goed"
9.0
Mennen. Aankomst op Vrijdag 30 maart 2018 (Paasweekend)
"We zijn al eerder bij BoeBaDoe geweest maar in een jaar is er alweer veel veranderd. Boer Bart en Boerin Floor maken er echt werk van om ons en de kinderen te v..." Lees verder
"We zijn al eerder bij BoeBaDoe geweest maar in een jaar is er alweer veel veranderd. Boer Bart en Boerin Floor maken er echt werk van om ons en de kinderen te vermaken"
1 2 3 4 5 6 ... 19