9,0
301 reviews

Beoordelingen FarmCamps De BoderieBeoordelingen FarmCamps De Boderie

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Zoals altijd: super!"
9.0
Vink-Sluiter. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Heerlijk! Mooie en goed verzorgde tenten, voorzien van alle gemakken. Gezamenlijke doucheruimte werd 2x per dag schoongemaakt. Boer Gerrit en Boerin Thea zijn e..." Lees verder
"Heerlijk! Mooie en goed verzorgde tenten, voorzien van alle gemakken. Gezamenlijke doucheruimte werd 2x per dag schoongemaakt. Boer Gerrit en Boerin Thea zijn erg hartelijke mensen. Kinderen hebben heerlijk kunnen spelen op het erf!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 4 mei 2018 (Korte week voor Hemelvaart)
"Erg gezellig voor de kinderen en voor ons."
9.0
Dirksen. Aankomst op Vrijdag 4 mei 2018 (Korte week voor Hemelvaart)
"Een super verblijf in de knusse bedstay op de Boderie"
10.0
van der Munnik. Aankomst op Vrijdag 4 mei 2018 (Korte week voor Hemelvaart)
"Wij hebben genoten van is ons verblijf"
9.0
Jourdan. Aankomst op Maandag 30 april 2018 (Midweek)
"Wij hebben genoten van het leven op de boerderij."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 27 april 2018 (Weekend)
"Prima, we hebben erg genoten."
8.0
Harkema. Aankomst op Vrijdag 27 april 2018 (Weekend)
"erg leuk"
10.0
Garcia. Aankomst op Vrijdag 27 april 2018 (Weekend)
"We have had the most amazing experience in the farm with our kids, it feels amazing the kindness of the family and the comfortable it was for us. The activities..." Lees verder
"We have had the most amazing experience in the farm with our kids, it feels amazing the kindness of the family and the comfortable it was for us. The activities they had included are the best and made our days go by easier and super funny."
9.0
Appel. Aankomst op Maandag 23 april 2018 (Midweek)
"We hebben genoten! Mijn zoon kon heerlijk spelen op de boerderij en de tent was erg comfortabel."
1 2 3 4 5 6 ... 31