Handig & LekkerHandig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Thea aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Boerin Thea regelt het allemaal voor je. En alles is 100% biologisch!

Op de boerderij is ook een grote, biologische boerderijwinkel waar je werkelijk al je boodschappen kunt halen, inclusief iedere ochtend vers brood. En heb je geen zin om zelf te koken, dan ga je gewoon lekker eten bij het boeren eetcafé van boer Gerrit en boerin Thea met een heerlijk terras. Handig toch!

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur de enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Mmmmmmm, lekker!Mmmmmmm, lekker!

Ontbijt aan tent

Een kakelvers biologisch boeren ontbijt aan je tent bezorgd met verse broodjes, zuivel, sap, eitjes om zelf te bereiden en natuurlijk diverse soorten beleg.

Volwassenen € 8,50 p.p. Kids € 5,- p.p. 

Ook lekker!Ook lekker!

Boeren BBQ

Voor een gezellig avondje BBQ-en krijg je een overheerlijk vleespakket van de biologische slager, salade, brood, sausjes en natuurlijk wat lekkers voor de kids. De barbecue, inclusief houtskool of gas, is bij de prijs inbegrepen.

Volwassenen € 17,50 p.p. Kids € 7,50 p.p.

Da's handigDa's handig

  • Babypakket

Geen gesleep met eigen babyspullen. In het babypakket zit een bedje, kinderstoel en aankleedkussen. Het bedlinnen moet je wel zelf meenemen. € 15 per pakket.

  • Verhuur Boeren Kinderoverall

Het ziet er niet alleen heel cool uit zo'n mooie rode overall, maar de kleren blijven ook lekker schoon. € 7,50 per overall.

  • Handdoekenpakket 

Geen zin om handdoeken mee te sjouwen en te wassen bij thuiskomst? Huur dan het luxe handdoekenpakket. Per pakket krijg je een grote en een kleine dikke, witte handdoek. € 4 per pakket.

  • Boeren Beddenopmaak

Bij aankomst gelijk in een gespreid bedje stappen? Dat kan. Voor € 5 per bed worden de bedden alvast voor je opgemaakt.

  • Illy Espressomachine

Ben je een echte koffie liefhebber? Huur dan voor € 25 per verblijf een Illy Espresso machine voor in je tent. Je krijgt er ook 21 capsules bij, zodat je iedere dag kunt genieten van een goede bak koffie.