Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Wat een heerlijke plek hier in het mooie Twente. Bij FarmCamps De Boderie logeer je in één van de 4 luxe Barntenten, 4 Safaritenten of de 5 BedStays. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een eigen toilet. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw. De nog luxere Barntent heeft een eigen badkamer met ligbad/douche in de tent, maar ook een vaatwasser en de Hooi Hooi Slaapzolder.

De 6-persoons BedStays zijn knusse, geschakelde appartementen die in een voormalige kippenschuur zijn gebouwd. De BedStays zijn ingericht met een gezellige leefruimte met sfeervolle potkachel, volledig ingerichte keuken, eigen toilet, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapruimte met een stapelbed en een 2-persoons bedstee. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw. Natuurlijk heeft iedere BedStay ook een terras met picknicktafel. De BedStays zijn behaaglijk warm dus ook in de winter te boeken.

Glamping in OverijsselGlamping in Overijssel

De Safaritenten en BedStays staan rondom een gezellig veld, aan de rand van het boerenerf. De speelvoorzieningen zijn bij het gezellige boerderijterras, waardoor het 's avonds ook echt rustig is bij de tent. 

De 4 luxe Barntenten staan op een eigen veldje, met uitzicht op de kippen die buiten lekker rondscharrelen. Aan deze kant van het boerenerf zijn ook de speelvoorzieningen, de dierenweide en is ook een veldje met 8 plaatsen waar mensen met hun eigen kampeermiddel kunnen logeren.

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige, doodlopende weg en is omgeven door akkers en bomen. Aan de overkant is een heerlijk terrein waar je kunt boerengolfen, wandelen langs de beek of spelen en vissen in de kleine speelvijver.