9,3
411 reviews
FarmCamps De Kamperhoek
Vogelwaarde, Zeeland

Beoordelingen FarmCamps De KamperhoekBeoordelingen FarmCamps De Kamperhoek

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Zeer goed!"
8.0
Van Seventer. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Ons verblijf op de kamperhoek hebben wij als zeer leuk ervaren. Er is veel te doen voor de kinderen. Alles ziet er netjes en verzorgd uit."
10.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Goed, lekker weer, veel vertier. Jammer dat er nog best wat extra's gevraagd worden. 15 voor een babybedje en kussen is op zich oke, maar het zijn alleen maar g..." Lees verder
"Goed, lekker weer, veel vertier. Jammer dat er nog best wat extra's gevraagd worden. 15 voor een babybedje en kussen is op zich oke, maar het zijn alleen maar gezinnen met kleine kinderen, dus standaard in de tent is ook niet zo gek he! Zelfde voor een aantal uitstapjes, een ritje naar het strand in de tractor is oke, maar met 2 kids en 2 volwassenen is het 25 euro, is toch wel weer flink. Zeker als het al 350+ is voor een tent. Verder alleraardigst en gezellig, fijne mensen!"
8.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Aangenaam. Het weer speelt een belangrijke rol en die was tijdens ons verblijf perfect."
9.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Helemaal prima!"
10.0
Bakelaar. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Geweldig, ontspannen en leerzaam"
10.0
Van Male. Aankomst op Vrijdag 4 mei 2018 (Korte week voor Hemelvaart)
"Fantastisch"
10.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 30 april 2018 (Midweek)
"Dit was onze eerste Farm Camps ervaring en we hebben allemaal heel erg genoten!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 30 april 2018 (Midweek)
"Heel erg fijn. Ideaal voor als je alleen met kids verblijft. Hele aardige gastheer en vrouw."
10.0
Van den Berg. Aankomst op Vrijdag 27 april 2018 (Weekend)
"Onze eerste ervaring met Farmcamps en we vonden het fantastisch! Confortabele tent, heel veel te doen op de boerderij en leuke activiteiten samen met de aardige..." Lees verder
"Onze eerste ervaring met Farmcamps en we vonden het fantastisch! Confortabele tent, heel veel te doen op de boerderij en leuke activiteiten samen met de aardige boer en boerin! Dit gaan wij zeker vaker doen!!"
1 2 3 4 5 6 ... 41