9,4
239 reviews

Beoordelingen FarmCamps De SmulhoeveBeoordelingen FarmCamps De Smulhoeve

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Baecke-Verstraeten. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Ons verblijf op De Smulhoeve was fantastisch!"
10.0
Horten. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Super!! Heel fel genoten van de vakantie. Heel rustige, gezellige sfeer."
10.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"SUPER!!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Top!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Top!"
8.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Eerste indruk smulhoeve: rommelig. Halve meter brandnetels naast paadje waar de kids speelde. Scherpe voertuigen binnen bereik van kids. Heeel veel spinnewebben..." Lees verder
"Eerste indruk smulhoeve: rommelig. Halve meter brandnetels naast paadje waar de kids speelde. Scherpe voertuigen binnen bereik van kids. Heeel veel spinnewebben in de stallen. Ik heb watgewend maar dit was wel echt veel. Was tweede keer farmcamps: badaboe lag er verzorgder bij. De kids hebben heerlijk gespeeld,weer zat mee. Leuke trampoline in het midden van de tenten. Karin is erg flexibel, nog een rondje op een pony is geen probleem. Mijn zoon heeft er wel een tekenbeet aan over gehouden. Handig om andere ouders te waarschuwen goed te checken!!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"1 woord: fantastisch! Nog veel leuker dan we van tevoren hadden gedacht!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Woensdag 9 mei 2018 (Hemelvaartweekend)
"Zeer aangenaam, gezellig en leuk!"
10.0
Dol. Aankomst op Vrijdag 4 mei 2018 (Korte week voor Hemelvaart)
"Kon niet beter!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 4 mei 2018 (Korte week voor Hemelvaart)
"Fantastisch! We boften met het weer. We hebben genoten van het buitenleven op de boerderij. We mochten op het veld de watersproeier aanzetten. Dat was heerlijk ..." Lees verder
"Fantastisch! We boften met het weer. We hebben genoten van het buitenleven op de boerderij. We mochten op het veld de watersproeier aanzetten. Dat was heerlijk voor de kinderen. De boer en boerin waren erg gastvrij. Kwamen regelmatig kletsen. En zorgden voor een relaxte sfeer."
1 2 3 4 5 6 ... 24