9,2
642 reviews

Beoordelingen FarmCamps MariekerkeBeoordelingen FarmCamps Mariekerke

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Vruggink. Aankomst op Vrijdag 27 april 2018 (Weekend)
"Het was fantastisch ons lange weekend met 3 jonge kids in een luxe lodgetent @fcmariekerke boer Jan vertelde met passie over het wel en wee (jaha die stiertjes ..." Lees verder
"Het was fantastisch ons lange weekend met 3 jonge kids in een luxe lodgetent @fcmariekerke boer Jan vertelde met passie over het wel en wee (jaha die stiertjes worden geslacht) op de boerderij."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 27 april 2018 (Weekend)
"Erg leuke camping, zeer vriendelijke boer en boerin. Zoon van bijna 5 vond de hooischuur helemaal super."
7.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 27 april 2018 (Weekend)
"mooi"
9.0
Nieuwernhuizen. Aankomst op Vrijdag 27 april 2018 (Weekend)
"Koud, regenachtig, maar fantastisch verblijf op de boerencamping. Er was heel veel te doen."
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 27 april 2018 (Weekend)
"Geweldig maar koud!"
7.0
van der Meeren. Aankomst op Maandag 23 april 2018 (Midweek)
"De tent is super gezellig ingericht. Ondanks dat de avonde fris waren. Hebben wij het met het kacheltje niet koud gehad. De wc in de tent is met een gezin een v..." Lees verder
"De tent is super gezellig ingericht. Ondanks dat de avonde fris waren. Hebben wij het met het kacheltje niet koud gehad. De wc in de tent is met een gezin een verademing. Er zit een leuk ruim veld voor. Wel jammer dat het andere veld naast de weg ligt en niet in het zicht is. Wij vonden het soms wel oud en rommelig. Grote spinnenwebben in de hooischuur en stuk speelgoed niet opgeruimd. Het winkeltje had lekkere streek producten."
7.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 20 april 2018 (Weekend)
"Was een heerlijk weekend.tent was super! Waar we verbleven had wat ons betreft nog wat aandachtspunten om te verbeteren."
10.0
Meulenbroek. Aankomst op Vrijdag 20 april 2018 (Week)
"Geweldig wij en de kinderen hebben enorm genoten!"
9.0
Clement. Aankomst op Vrijdag 15 september 2017 (Weekend)
"Een nieuwe ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. De kinderen vonden het reuze goed."
7.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 11 september 2017 (Week)
"Een beetje koud en nat, maar verder heel leuk."
1 2 3 4 5 6 ... 65