Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Texel is erg populair en trekt daardoor veel toeristen. Maar wist je dat je in het noordoosten van het eiland nog kunt genieten van de rust en de natuur? Op FarmCamps Noorderwaard kun je de drukte dus ontvluchten en genieten van de rust, ruimte, mooie natuur en de vergezichten. De ideale plek dus om je vakantie op Texel te vieren, want binnen 15 minuten ben je op het strand of zoek je de drukte op in de gezellige dorpjes.

Bij FarmCamps Noorderwaard logeer je in één van de 14 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Farmtent of nog luxere Barntent. De Farmtent is van alle gemakken voorzien en heeft een eigen toilet in de tent. Douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw. In de luxe Barntent heb je je eigen badkamer met ligbad en douche in de tent, maar ook een vaatwasser en Hooi Hooi Slaapzolder. 

Glamping op TexelGlamping op Texel

Op deze FarmCamps boerderij geniet je gegarandeerd van de rust en ruimte. Er zijn maar 14 luxe tenten, dus druk zal het nooit worden. De boerderij ligt in een agrarisch gebied aan een rustige weg in het noordoosten van Texel, weg van alle drukte.

De 14 luxe tenten staan over 2 velden verspreid, aan de achterzijde op het erf van de boerderij. Vanaf de tenten heb je zicht op de speelvoorzieningen.

Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren.