9,2
69 reviews
FarmCamps Op De Beemd
Zeeland, Noord-Brabant

Beoordelingen FarmCamps Op de BeemdBeoordelingen FarmCamps Op de Beemd

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Sinnige. Aankomst op Vrijdag 6 april 2018 (Weekend)
"Heerlijk genoten van de rust en ruimte!!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 30 maart 2018 (Paasweekend)
"Fantastisch. We zijn voor de 4. keer bij farmcamps en komen gauw weer terug."
8.0
Muilwijk. Aankomst op Vrijdag 30 maart 2018 (Paasweekend)
"We hebben genoten!"
9.0
Van Lanen. Aankomst op Vrijdag 30 maart 2018 (Paasweekend)
"Wij en vooral de kinderen hebben echt genoten. Het was in het paasweekend nog wel erg koud in de tent. Hier hadden wij als onervaren kampeerders te weinig reken..." Lees verder
"Wij en vooral de kinderen hebben echt genoten. Het was in het paasweekend nog wel erg koud in de tent. Hier hadden wij als onervaren kampeerders te weinig rekening mee gehouden, maar dat was iets waar wij meer last van hadden als onze kinderen. Die hebben echt genoten en wilden de hele tijd buiten spelen en naar de dieren en boer Peter helpen in de stal. De boer en boerin waren echt gastvrij en vonden het zichtbaar leuk om hun bedrijf aan buitenstaanders te laten zien. Ze hadden altijd tijd om iets uit te leggen of voor zomaar een praatje. De kinderen praten ruim een maand later nog steeds over boer Peter en boerin Monique en hun avonturen op de boerderij. Ze hebben zich geen moment verveeld en vonden het geweldig om de geiten, konijnen en kippen te voeren, te spelen in de modderkeuken of naar de stallen te gaan om te ?werken? en naar de koeien te kijken."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 8 september 2017 (Kort weekend)
"In ??n woord: geweldig!"
10.0
Vermeulen. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"Ons verblijf was meer dan uitstekend! Prachtige accomodatie. De kinderen hadden alle vrijheid op de boerderij en hebben we dan ook nauwelijks gezien."
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 1 september 2017 (Weekend)
"Goed"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 28 augustus 2017 (Midweek)
"We hebben een heerlijke week gehad, als enige gasten op de camping. Alles was prima verzorgd en de familie was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Dat we er alle..." Lees verder
"We hebben een heerlijke week gehad, als enige gasten op de camping. Alles was prima verzorgd en de familie was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Dat we er alleen zaten, was het enige minpunt van onze vakantie."
9.0
Werkhoven. Aankomst op Vrijdag 18 augustus 2017 (Weekend)
"in 1 woord SUPERFANTASTISCH"
10.0
Janssen. Aankomst op Vrijdag 18 augustus 2017 (Weekend)
"Geweldig!"
1 2 3 4 5 6 7