Een extra lang weekend puur genieten!

Hemelvaart bij FarmCampsHemelvaart bij FarmCamps

Het lange Hemelvaartweekend is ideaal om erop uit te gaan met het hele gezin. Iedereen is namelijk vrij met Hemelvaart! Behalve onze boeren en boerinnen. Die staan te popelen om jullie de boerderij te laten zien en samen met de kids de dieren te voeren en verzorgen.

Wil je extra lang genieten, dan kies je voor ons Hemelvaartweekend van donderdag tot en met maandag. Iets te lang of niet mogelijk met school of werk? Dan kies je voor het korte Hemelvaartweekend van donderdag tot en met zondag (wat eigenlijk ook al best lang is!).

Wat is Hemelvaart eigenlijk?Wat is Hemelvaart eigenlijk?

Op Hemelvaartsdag wordt binnen het christendom herdacht dat Jezus naar God in de hemel ging. Dit was negenendertig dagen nadat hij was opgestaan uit de dood. De viering maakt deel uit van de paascyclus en daarin is Hemelvaartsdag dus eigenlijk zelfs de veertigste paasdag. Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag, tien dagen vóór Pinksteren.

Dit jaar valt Hemelvaart na meivakantie. Namelijk op 10 mei en kan iedereen weer heerlijk genieten van een extra lang weekend glamping op één van onze boerderijen.

Grappig weetje: De vroegst mogelijke datum is 30 april, de laatst mogelijke is 3 juni. Een behoorlijk verschil dus.

* Mochten er op de boerderij voor een specifiek accommodatietype nog drie of minder tenten beschikbaar zijn, dan staat dat in het rood aangegeven.