Hoog knuffelgehalte tijdens de meivakantie!

Meivakantie 2018 bij FarmCampsMeivakantie 2018 bij FarmCamps

De meivakantie valt weer redelijk vroeg dit jaar. De meeste scholen plakken aan de officiële vakantieweek nog een extra week vrij. Dit kan ervoor of erna. Voldoende tijd dus om er even lekker uit te gaan in eigen land. Want hoe lekker is het wel niet om te genieten van het buitenleven in een luxe Safaritent, FarmtentRanchtent, Lodgetent of Barntent met het comfort van een vakantievilla? Juist... En dit alles gewoon in Nederland!

De meivakantie loopt van 20 april tot en met 13 mei en onze boeren staan te popelen om jullie te verwelkomen op de boerderijen.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid per aankomstdatumBekijk hieronder de beschikbaarheid per aankomstdatum

Vrijdag 20 april 2018

Maandag 23 april 2017

Vrijdag 27 april 2018

Maandag 30 april 2018

Vrijdag 4 mei 2018

Maandag 7 mei 2018

Vervelen is onmogelijk!Vervelen is onmogelijk!

Jullie boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen onze boeren persoonlijk voor dat dat gebeurt.

Zo ga je de ene dag de koeien uit de wei halen en sta je ze de volgende dag te melken. Of scheer jij een schaap in Mariekerke en borstel je een van de vele lieve pony’s op onze paardenboerderijen.

Even genoeg van de dieren (ja je gelooft het niet, maar dat kan ook gebeuren), dan kun je op stap met de boerin. Op de ene boerderij maak je zelf ijs van verse melk en op de andere boerderij bak je de lekkerste koekjes die je ooit geproefd hebt.

Klaar met koken, bakken en braden en veel leren? Dan gelijk door naar de schommels, trampoline, skelters of duik in de goed gevulde spelletjeskist in de tent. Genoeg te doen dus!