Walking in a... 'Winter Boderieland'

Ook in de winter op de boerderij logeren? Ook in de winter op de boerderij logeren?

Oke, met -10 graden in een tent logeren, hoe luxe ook, dat vinden zelfs wij iets te veel van het goede. Maar wist je dat wij ook een boerderij met BedStays hebben? Dan logeer je toch bij de boer, maar wel in lekkere warme knusse appartementen die in een voormalige kippenschuur zijn gebouwd. Super leuk toch!

Op FarmCamps De Boderie in Twente kan je het hele jaar komen logeren, knuffelen met de ezeltjes, geitjes, konijnen en cavia's en puur biologisch eten uitproberen. Maar ook de mega grote overdekte Hooi Hooi Speelschuur van 500m2 wacht met smart op de kinderen. Overtuigd? 

Met Kerst en Oud & Nieuw zijn er extra feestelijke activiteiten op en bij De Boderie. Wat dacht je van carbid schieten en een Twents kuiernat om twaalf uur of een lekker kerstontbijt en natuurlijk oliebollen en appelflappen eten!

Logeer in één van de vijf BedStays Logeer in één van de vijf BedStays

De 6-persoons BedStays zijn zoals gewoonlijk van alle gemakken voorzien. De BedStays zijn ingericht met een gezellige leefruimte met sfeervolle potkachel. Bij de kachel smaakt die kop warme chocolademelk nog beter.  

Om winterse erwtensoep te kunnen maken is er een volledig ingerichte keuken. Ook is er een eigen toilet, fijn want zo hoef je de kou niet in. 

In de BedStays is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapruimte met een stapelbed & 2-persoons bedstee. Ja, die ouderwetse maar o zo leuke. 

Ook heeft iedere BedStay een terras met picknicktafel om je, mét fleece deken, op te warmen aan het winterse zonnetje. 

Reactie van Familie Aan den ToornReactie van Familie Aan den Toorn

"De boer en boerin waren zeer enthousiast. Erg ingesteld op het contact met de kinderen. Mijn zoontje van 3 liep dan ook weg met de boer en boerin. Wil later zelf boer worden dus dat zegt alles. Erg veel leuke activiteiten! Genoeg verschillende dieren! De speelschuur was een grote hit! Goede voorzieningen! Prachtige plek!"