Ontsnap aan de alledaagse drukte...

Yoga weekend bij FarmCampsYoga weekend bij FarmCamps

Een weekendje FarmCamps is natuurlijk al heel rustgevend, maar voor de ultieme ontspanning hebben we nu ook iets heel speciaals.

De nieuwe boer en boerin van FarmCamps De Geele Bosch nodigen jou uit om met je kind(eren) een yoga weekend te ervaren op de boerderij. De rustgevende natuurrijke omgeving van het prachtige idyllische Oldeholtwolde in Friesland geeft volop ruimte tot ontspanning van lichaam en geest.

Het familie yoga weekend bij de boer wordt georganiseerd in samenwerking met Yoga Leentje en is geschikt voor iedereen. Ervaring met yoga is niet nodig. Het draait tijdens dit weekend om ontspanning en pret, waarbij je alleen of samen met je kind de sessies volgt.

Hoe ziet jullie yoga weekend eruit?Hoe ziet jullie yoga weekend eruit?

Tijdens het yoga weekend staat verbinden centraal: met jezelf, met je lichaam, met je gezin en met de plek. Daarnaast is er genoeg tijd en ruimte om mee te doen met de activiteiten op de boerderij of om de omgeving te verkennen. Ook geven we spontaniteit graag de ruimte.

Programma 3-daags weekend 23-25 juni 2017

Vrijdag
Op vrijdag komen jullie aan en is er de tijd om rustig te installeren en te verkennen. In de avond maken we kennis en is er een rustgevende ouder & kind workshop. Ontdek hoe leuk het is om samen met je kind aan yoga te doen en echt met aandacht samen te zijn.

19.30 - 20.30 uur: Kennismaking en ouder en kind workshop

Zaterdag
We starten deze ochtend met yoga voor volwassenen. Tijdens deze les gaan de kinderen een activiteit doen op de boerderij en is juf Karin erbij om de kinderen alvast op een speelse manier kennis te laten maken met yoga. Aan het einde van de middag is een kinderyoga sessie van anderhalf uur. Bij grote leeftijdsverschillen worden de kinderen gesplitst en geven zowel Karin als Neel een les. We sluiten de dag af met een heerlijke ouder – kind massage workshop.

10.30 - 12.00 uur: Yoga voor volwassenen. De kinderen hebben een activiteit met Karin.

16.00 - 17.30 uur: Yoga voor kinderen.

19.30 - 20.30 uur: Ouder - kind massage workshop.

Zondag
Een fijne zondagse ouder & kind workshop. Deze workshop staat in het teken van samen lekker bewegen, plezier, verbinden, masseren en ontspannen. Je leert nog meer yoga-oefeningen die ook fijn zijn om samen thuis te doen.

10.30 - 12.00 uur: Ouder en kind workshop

12.00 uur: Aansluitend een gezamenlijke afsluiting

Daarna: Spelen, boekje lezen, vrije tijd. Uitchecken hoeft pas om 17.00 uur.

Wie is Yoga Leentje?Wie is Yoga Leentje?

Yoga Leentje is in 2009 opgericht door Neel Schmidt. Neel werkt inmiddels al jaren samen met Karin van Kooten. Yoga Leentje brengt kinderen op speelse wijze in aanraking met yoga. Elke les is een ontdekkingsreis, waarbij het creëren van zelfvertrouwen centraal staat. Yoga heeft op ieder kind een positieve invloed. Neel en Karin geven de lessen en workshops vol aandacht en liefde. Lessen en workshops voor volwassenen geeft Neel onder de naam Elemental Flow. In haar lessen voor volwassenen zijn de vijf elementen het uitgangspunt (water, aarde, lucht, vuur en ruimte). Neel heeft haar eigen studio in Amsterdam, Studio Take Five.

Voor meer informatie kijk op www.yogaleentje.nlwww.elemental-flow.com en www.studiotakefive.com.

Wist je dat yoga...Wist je dat yoga...

  • een goede lichaamshouding bevordert
  • de motorische vaardigheden verbetert
  • een goede fysieke weerstand bevordert
  • spieren, organen, klieren en bloedsomloop stimuleert
  • het concentratievermogen verbetert
  • emotionele groei bevordert
  • zelfvertrouwen geeft!

Extra informatieExtra informatie

Boek je het yoga weekend, dan boek je een vier- of zespersoons Safaritent. Dat houdt in dat het hele gezin gezellig mee kan naar de boerderij. In de prijs zit in ieder geval een yoga pakket voor één ouder en één kind inbegrepen. Als je met twee ouders en twee kinderen wilt deelnemen, dan hebben we daar ook een arrangement voor. Mocht je met meer deelnemers willen deelnemen aan het yoga weekend, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van FarmCamps op 088-8889188 of mail naar reservering@farmcamps.nl.