FarmCamps ActiecodeFarmCamps Actiecode

Ben jij toevallig één van de geluksvogels met een actiecode, dan kun je deze hier invullen. 

Je ziet hieronder een veld met daarachter een prachtige oranje knop. Zodra je de actiecode invult en dit bevestigt door op de oranje knop te klikken, wordt de code automatisch meegenomen met je boeking. Tenminste als je ook gelijk boekt natuurlijk. Mocht je je ondertussen nog even bedenken en later op de site terugkomen om de boeking af te maken, dan raden wij je aan om de code opnieuw in te voeren.

Gaat het nu echt helemaal fout met het invoeren en kom je er niet meer uit, of heb je al geboekt en ben je de code vergeten in te vullen? Geen probleem, wij helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren naar 088 - 888 91 88 of mail naar reservering@farmcamps.nl. 

Fijne vakantie!

GroepskortingGroepskorting

De boerderij is een top locatie voor uitjes met de hele familie, een groep vrienden of misschien zelfs je collega's (als ze leuk genoeg zijn natuurlijk). Bij het boeken van 3 of meer tenten krijg je 10% korting op de tenthuur.

  • 5% - 10% korting op jullie tenthuur bij 3 tenten of meer
  • Vanaf 4 tenten kun je zelfs al een hele boerderij afhuren
  • Stel samen met de boer en boerin je eigen programma samen

Vaste gasten kortingVaste gasten korting

Vaste gasten profiteren van extra voordeel! Als je dit jaar nog een tweede (of derde, of vierde, of...) vakantie bij FarmCamps met aankomst in 2021 boekt, profiteer je van maar liefst 5% tot maximaal 10% korting!

  • Alleen geldig op tweede boeking met aankomst in 2021
  • Geldig voor alle aankomsten tot en met 29 oktober 2021
  • Geldig voor alle boerderijen en luxe tenten