Geen leukere speeltuin dan een boerenerf!

Welkom Bobo-lezers!Welkom Bobo-lezers!

Leuk dat je via de Bobo een kijkje komt nemen bij onze prachtige boerderijen. Ben jij ook zo dol op dieren en is het jou gelukt om alle vragen bij onze Bobo quiz te beantwoorden? Dan is een vakantie op de boerderij echt iets voor jou!

Boek jouw FarmCamps vakantie met Bobo* en profiteer van deze exclusieve korting van €25,-. Daar krijg je ook nog gratis leenoveralletjes voor de kids en een heerlijke fles Skaap wijn voor de ouders of grootouders bij.

Vul hieronder jouw actiecode in en bekijk op je gemak onze boerderijen.

Wat is FarmCamps?Wat is FarmCamps?

FarmCamps staat voor een onvergetelijke, natuurlijke en avontuurlijke vakantiebelevenis. Ontsnap aan de drukte van de dag en geniet samen met je gezin, familie en vrienden van het leven op de boerderij.

Je logeert in een luxe Safaritent, Farmtent, Ranchtent, Lodgetent of Barntent.

Glamping op en top!

Vervelen is onmogelijk!

Jullie boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En onze boeren en boerinnen zorgen er persoonlijk voor dat dat gebeurt.

Zo sta je de ene dag de koeien te melken en haal je ze de volgende dag uit de wei. Of borstel je wel een van de vele lieve pony’s of scheer jij een schaap. Even genoeg van de dieren (ja je gelooft het niet, maar dat kan ook gebeuren), dan kun je op stap met de boerin. Ga lekker koekjes bakken of maak zelf het lekkerste ijs wat je hebt geproefd van verse melk.

Toch liever spelen? Dan gelijk door naar de schommels, trampoline, skelters of duik in de goed gevulde spelletjeskist in de tent. Genoeg te doen dus!

* De bobo kortingscode is geldig tot 1 april 2019. De code is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, voor kinderfeestjes en niet inwisselbaar tegen contanten.