9,5
488 reviews

Beoordelingen FarmCamps BoebadoeBeoordelingen FarmCamps Boebadoe

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
van Dalen. Aankomst op Vrijdag 16 oktober 2020 (Weekend)
"Het was geweldig. Bart en Floor hebben hier een groot aandeel in gehad. De kids mochten overal meehelpen en we hebben genoten van het super verzorgde terrein op..." Lees verder
"Het was geweldig. Bart en Floor hebben hier een groot aandeel in gehad. De kids mochten overal meehelpen en we hebben genoten van het super verzorgde terrein op de boerderij."
9.0
van Strien. Aankomst op Maandag 12 oktober 2020 (Midweek)
"We hebben allemaal, van groot tot klein, genoten!"
9.0
Meijerink. Aankomst op Vrijdag 9 oktober 2020 (Week)
"Goed verzorgd en heel fijn en gezellig."
10.0
Hoppes. Aankomst op Vrijdag 9 oktober 2020 (Week)
"Het was onze eerste ervaring en ondanks het redelijk koude weer konden wij ons geen betere ervaring wensen. De ontmoeting is zeer persoonlijk, je duikt echt in ..." Lees verder
"Het was onze eerste ervaring en ondanks het redelijk koude weer konden wij ons geen betere ervaring wensen. De ontmoeting is zeer persoonlijk, je duikt echt in het leven van, je wordt warm ontvangen en de hele dag kun je de boer en boerin aan de jas trekken om deel te kunnen nemen aan een van de werkzaamheden. Zelfs een quad uit de schuur werd klaargezet om een tochtje op te kunnen maken. Dit is wat je jezelf voorstelt Bij het boerenleven en meer."
10.0
Schaap. Aankomst op Vrijdag 9 oktober 2020 (Week)
"Ons verblijf was in 1 woord geweldig. Wat een leuke sfeer, locatie en geweldige familie."
10.0
van Erp. Aankomst op Vrijdag 9 oktober 2020 (Weekend)
"Super fijn weekend gehad"
9.0
Vossen. Aankomst op Vrijdag 25 september 2020 (Kort weekend)
"Leuk, de kinderen hebben de tijd van hun leven gehad!"
10.0
Nillesen. Aankomst op Maandag 21 september 2020 (Midweek)
"Geweldig! De kinderen vonden het fantastisch, alles was goed geregeld en ze mochten overal kijken en mee helpen. Super leuk!"
9.0
Nevelsteen. Aankomst op Vrijdag 18 september 2020 (Kort weekend)
"Super! Echt genoten"
10.0
Tas. Aankomst op Maandag 14 september 2020 (Midweek)
"Fantastisch. Onze dochter van 2,5 heeft genoten. Iedere dag op haar manier helpen op de boerderij. 's ochtends vroeg koeien melken, dieren voeren, paardrijden. ..." Lees verder
"Fantastisch. Onze dochter van 2,5 heeft genoten. Iedere dag op haar manier helpen op de boerderij. 's ochtends vroeg koeien melken, dieren voeren, paardrijden. Knuffelen met de cavia's en het konijn. Al met al een geslaagde vakantie waarbij we een mooi kijkje hebben kunnen nemen in het Boerenleven van Bart en Floor."
1 2 3 4 5 6 ... 49