9,5
353 reviews

Beoordelingen FarmCamps BoebadoeBeoordelingen FarmCamps Boebadoe

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Strijbis. Aankomst op Maandag 5 augustus 2019 (Week)
"Super! Even wennen dat we geen warm stromend water hadden, maar dat we überhaupt water hadden in een tent (en een toilet en keukentje) is hoe dan ook al luxe."
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 5 augustus 2019 (Midweek)
"Superleuk!"
9.0
Van Heest. Aankomst op Vrijdag 2 augustus 2019 (10 Nachten)
"Fantastisch!"
8.0
Pamay. Aankomst op Maandag 29 juli 2019 (Midweek)
"Super leuk, voor de kinderen vooral. Mijn zoontje van 3 zegt steeds dat hij terug wil naar farm camps."
10.0
Van Kuijk. Aankomst op Maandag 29 juli 2019 (Week)
"Super leuk. We hebben het heel erg naar ons zin gehad, mede dankzij de geweldige inzet van boer Bart en boerin Floor."
10.0
Piersma. Aankomst op Vrijdag 26 juli 2019 (10 Nachten)
"Ons verblijf was geweldig. Ik wilde een dagje op stap, maar de kids waren het hier niet mee eens. Dat zegt genoeg. Zelfs onze 12 jarige dochter heeft ons gesmee..." Lees verder
"Ons verblijf was geweldig. Ik wilde een dagje op stap, maar de kids waren het hier niet mee eens. Dat zegt genoeg. Zelfs onze 12 jarige dochter heeft ons gesmeekt om volgend jaar nog een keertje te komen."
10.0
Luijendijk. Aankomst op Vrijdag 26 juli 2019 (2 weken)
"Het was fantastisch!! We hebben enorm genoten!! Het voelt als 'thuiskomen' ??"
10.0
Boekel. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (2 weken)
"Uitmuntend!"
9.0
Kitslaar. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (2 weken)
"Super!"
10.0
Karel. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Week)
"Geweldig leuk voor onze zoon Noud."
1 2 3 4 5 6 ... 36