9,5
287 reviews

Beoordelingen FarmCamps BoebadoeBeoordelingen FarmCamps Boebadoe

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Burgmeijer. Aankomst op Maandag 22 oktober 2018 (Midweek)
"We hebben geweldig genoten van ons verblijf op Farmcamps BoeBaDoe"
10.0
Boersma. Aankomst op Maandag 22 oktober 2018 (Midweek)
"We hebben een erg leuke week gehad. De faciliteiten zijn goed, er is veel te doen voor de kinderen en een ontzettend gastvrije boer en boerin"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Weekend)
"Geweldig!"
9.0
van Dijken. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Weekend)
"Onwijs leuk, relaxed en leerzaam voor jong en oud!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Week)
"Super!"
10.0
Vissenberg. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Week)
"Ons verblijf bij Farmcamps Boebadoe was super. De kinderen en wijzelf ook hebben enorm genoten. We waren er in de herfstvakantie, iedere dag heerlijk buiten bez..." Lees verder
"Ons verblijf bij Farmcamps Boebadoe was super. De kinderen en wijzelf ook hebben enorm genoten. We waren er in de herfstvakantie, iedere dag heerlijk buiten bezig geweest, mooi weer. de kinderen vermaakten zich super op de boerderij en met het helpen van het verzorgen van de dieren, paardrijden en hun nieuwe favoriete bezigheid, de koeien melken! Kampvuur, huifkartocht en pizza avond het was allemaal geweldig! Boer Bart en Floor waren ook super, we voelden ons helemaal thuis bij hen op de boerderij. Wij komen zeker terug!"
9.0
Nagtegaal. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Kort weekend)
"En weekend bij de boer en je bent er helemaal uit. Het was top!"
10.0
Sillekens. Aankomst op Maandag 15 oktober 2018 (Midweek)
"In een woord geweldig. Boer Bart en Boerin Floor zijn de liefste, leukste en geduldigste mensen die een moeder zich kan wensen. Doen alles om je verblijf tot ee..." Lees verder
"In een woord geweldig. Boer Bart en Boerin Floor zijn de liefste, leukste en geduldigste mensen die een moeder zich kan wensen. Doen alles om je verblijf tot een succes te maken. Kinderen van 's morgens vroeg tot 's avonds amper gezien omdat er zo veel te doen is. We vonden 't jammer om naar huis te gaan."
9.0
van Oosterwijk. Aankomst op Vrijdag 12 oktober 2018 (Kort weekend)
"Wij hebben absoluut genoten van deze vakantie. Mijn meiden waren helemaal weg van de cavia?s, ook het kampvuur in de avond viel in de smaak!"
9.0
Vanhove. Aankomst op Vrijdag 28 september 2018 (Weekend)
"zeer leuk verblijf gehad!"
1 2 3 4 5 6 ... 29