Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps BoeBaDoeCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps BoeBaDoe

Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken. Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand en waar nodig bieden wij de activiteiten in aangepaste vorm aan.

 • De Tour de Boer 
  Tijdens ieder verblijf geven boer Bart en boerin Floor een Tour de Boer (boerenrondleiding) over hun erf. Zij vertellen jullie graag wat zij doen, hoe zij leven en werken en maken je wegwijs op de boerderij. Zo leer je de boerderij kennen en krijg je leuke en bijzondere verhalen te horen over het leven op de boerderij waar je verblijft.
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze zelfstandig of samen met de ouders kunnen uitvoeren.
 • Skelteren en spelen 
  De kids kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren, trampoline springen, glijden, spelen met zand en water, op de skelters crossen of lekker kliederen in de modderkeuken.
 • Ponyles 
  Ben je een echte fan van paarden en wil je vaker rijden? Dan kun je meedoen aan de rijlessen die boerin Floor op woensdag en zaterdag geeft. Zij is een gediplomeerd instructrice Centered Riding en geeft les aan ervaren en onervaren ruiters, zowel aan kinderen en volwassenen. Je kunt rijden op een Shetland pony, een Haflinger of een B- of E pony. € 10,- per half uur.
 • Koeien melken
  De kids mogen meehelpen met melken. De ouders moeten nog even op een afstandje blijven, maar meekijken en honderden vragen stellen kan sowieso wel! Vanuit de stal kijk je zo de melkput in en vanuit daar kan Boer Bart je op veilige afstand alles vertellen en leren over de koeien.
 • Huifkartocht
  Helaas gaat de tocht niet door vanwege de 1,5 meter, maar in plaats van de huifkartocht kan er nu wel geknuffeld worden met de koeien, geen gek alternatief al zeggen wij het zelf ;-).
 • Koeien en kalfjes knuffelen! 
  Omdat de huifkartocht niet door kan gaan, bieden Bart en Floor een workshop Koe & Kalf knuffelen aan. Boer Bart of boerin Floor leren jullie alles over de koeien, hun familiekudde en jullie mogen natuurlijk knuffelen, als je durft ??
 • Pizza! 
  Jaja er kan nog genoten worden van Boer Bart zijn overheerlijke pizza's. Weliswaar niet met z’n allen op het gezamenlijk terras, maar wel lekker bij jullie eigen tent. Ieder gezin maakt (met strikte hygiëne maatregelen) z'n eigen pizza’s en brengt ze één voor één naar Boer Bart. Die stopt ze in de pizza oven en als ze klaar zijn nemen jullie ze weer mee terug naar de tent. Jullie zullen na elkaar aan de beurt zijn waardoor er geen groep bij de pizza oven of op het terras zal staan. Zo kunnen we er toch een gezellige avond van maken en genieten van Boer Bart zijn overheerlijke pizza's! Let op, de pizza avonden zijn alleen mogelijk bij deelname van minimaal 3 tenten!
 • Kampvuur 
  Niets is leuker dan de dag afsluiten bij het kampvuur. Bijna iedere avond steekt Boer Bart het kampvuur aan. Terwijl de ouders gezellig met elkaar kletsen, zijn de kids druk in de weer met hout sprokkelen of marshmallows roosteren.
 • Overige diensten 
  Ontbijt en BBQ aan de tent kun je van tevoren bijboeken. Ook kunnen jullie heerlijke verse melk halen bij de boer(in) en het boerderijwinkeltje is gewoon geopend. Het sanitairgebouw is ook geopend, er is dus ook een wasmachine aanwezig.