Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps BoeBaDoeCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps BoeBaDoe

Deze boerderij is geopend. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken.

Om alle corona-maatregelen te kunnen waarborgen, waaronder de 1,5 meter afstand, bieden we de activiteiten bij BoeBaDoe in aangepaste vorm aan:

 • De Tour de Boer
  Normaal gesproken leiden Boer Bart en Boerin Floor jullie rond op hun mooie boerderij. Omdat het lastig is om de 1,5 meter tijdens de rondleiding te waarborgen krijgen jullie bij ontvangst alle benodigde uitleg en toelichting van de boer(in) zodat jullie exact weten hoe, wat en waar!
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze zelfstandig of samen met de ouders kunnen uitvoeren.
 • Skelteren en spelen
  De kids kunnen nog steeds heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Verder mogen de kinderen op het erf gewoon met elkaar spelen als ze regelmatig hun handen wassen en bij binnenkomst in de tent ook weer goed hun handen wassen.
 • Ponyles
  De ponyles gaat door. Het is wel belangrijk dat er een ouder is die in staat is met een pony te lopen en een klein stukje te rennen. Als een volwassen begeleider de pony moet vasthouden, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren. Mocht je dat als ouder niet lukken, laat ons dat dan even weten bij aankomst, dan kunnen we iets anders regelen.
 • Koeien melken
  Meehelpen met melken kan vanwege de afstandsnorm helaas niet met z'n allen tegelijk, dat gaan we nu in kleine groepjes doen. Meekijken en honderden vragen stellen kan natuurlijk sowieso wel! Vanuit de stal kijk je zo de melkput in en vanuit daar kan Boer Bart je op veilige afstand alles vertellen en leren over de koeien.
 • Koeien en kalfjes knuffelen!
  Omdat het melken nu niet kan, bieden Bart en Floor een gratis workshop Koe & Kalf knuffelen aan. Boer Bart of boerin Floor leren jullie alles over de koeien, hun familiekudde en jullie mogen natuurlijk knuffelen, als je durft ??
 • Pizza!
  Jaja er kan nog genoten worden van Boer Bart zijn overheerlijke pizza's. Weliswaar niet met z’n allen op het gezamenlijk terras, maar wel lekker bij jullie eigen tent. Ieder gezin maakt (met strikte hygiëne maatregelen) z'n eigen pizza’s en brengt ze één voor één naar Boer Bart. Die stopt ze in de pizza oven en als ze klaar zijn nemen jullie ze weer mee terug naar de tent. Jullie zullen na elkaar aan de beurt zijn waardoor er geen groep bij de pizza oven of op het terras zal staan. Zo kunnen we er toch een gezellige avond van maken en genieten van Boer Bart zijn overheerlijke pizza's! Let op, de pizza avonden zijn alleen mogelijk bij deelname van minimaal 3 tenten!
 • Huifkartocht
  Helaas gaat de tocht niet door. In de huifkar kan de 1,5 meter afstand niet worden gehanteerd.
 • Kampvuur
  Boer Bart en Boerin Floor zullen bij het kampvuur stoelen neerzetten met juiste afstand, met als afspraak dat iedere volwassene een stoel moet hebben en vol = vol. Zo kunnen we de kampvuuravonden blijven houden, op een aangepaste manier. Is de groep te groot om het te kunnen hanteren, dan zal er helaas geen kampvuur zijn.
 • Overige diensten
  Ontbijt aan de tent kan alleen als je dit vooruit hebt bijgeboekt. Dit kan niet meer worden besteld op de boerderij. BBQ aan de tent is helaas tijdelijk niet mogelijk. Wel kunnen jullie heerlijke verse melk halen bij de boer(in) en het boerderijwinkeltje is ook gewoon geopend. Het sanitair gebouw op de boerderij is dicht, er is dus geen wasmachine beschikbaar.