Je hoeft je geen seconde te vervelen!Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat er op FarmCamps BoeBaDoe zoveel te doen is en de kids zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit nog vrij ongerepte stukje Noord-Limburg, het land van Peel en Maas, van alles. Ingeklemd tussen  de rivier de Maas en het nationaal park De Groote Peel, kun je eigenlijk twee kanten op. De leuke (kasteel)dorpjes langs de drukbevaren rivier de Maas bezoeken, of struinen door de natuur van De Groote Peel. De steden Venlo, Roermond en Weert liggen allemaal op zo'n 20 minuten rijden maar voor de boodschappen of om te winkelen kun je naar Panningen op een paar kilometer van de boerderij.

WaterWater

  • Strand en zwembad BreeBronne

Bij BreeBronne in Maasbree kun je zwemmen totdat je rimpels in je handen krijgt! In de zomermaanden is de recreatieplas met groot zandstrand een heerlijke plek om te spelen en zwemmen. Er is ook een supergrote glijbaan en een terras. En als het weer tegenzit kun je terecht in het subtropisch zwem- en speelparadijs. BreeBronne ligt op zo'n 12km van de boerderij.  

  • Zwembad de IJzeren Man

In Weert, op ongeveer 20km van de boerderij, vind je recreatiegebied De Ijzeren Man. Er is een heerlijk zwembad met golfslagbad, super glijbaan, peuterbad, bubbelbad en een buitenbad. Maar er is nog meer, zoals Kinderpretland waar je heerlijk kunt spelen, een midgetgolfbaan en zelfs een klimbos en een waterskibaan. 

SpelenSpelen

  • Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland is al jaren een geliefde bestemming voor jong en oud. Of je nou voor de snelle achtbanen komt, zoals Troy, Booster Bike of Dwervelwind, de spetterende waterattracties, zoals de Backstroke of Djengu River, of vanwege de betoverende sfeer, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magische dag. Toverland ligt in Sevenum, op maar 12km van de boerderij.

  • Mattel Play! Sevenum

Bij Mattel Play! Sevenum kun je bouwen, spelen, dansen en rolschaatsen. In deze binnenspeeltuin speel en ontdek je samen met jouw favoriete TV figuren, zoals Bob de Bouwer, Brandweerman Sam, Angelina Ballerina en Thomas de Stoomlocomotief. Mattel Play! ligt net als Toverland in Sevenum, op 11km van de boerderij.

  • Attractiepark Irrland

Net over de grens bij Venray vind je dit supergezellige en betaalbare speelpark met binnen en buiten plezier. Irrland is eigenlijk een hele grote en leuke speeltuin. De kinderen kunnen er springen, glijden, klimmen, spelen met water, dieren aaien en een maïsbad nemen. Irrland is ongeveer 45 minuten rijden vanaf de boerderij 

NatuurNatuur

  • Nationaal Park De Grote Peel

De Groote Peel is een vogelrijk natuurgebied waar vroeger veen werd gestoken. Omdat het een moerasgebied is, is een wandeling voor kids hier een leuke ervaring. Over knuppelpaden, bruggetjes van boomstammen en over verende veenbodems leer je het gebied kennen en kun je de vele vogels spotten.

  • Openluchtmuseum Eynderhoof

Openluchtmuseum Eynderhoof bij Nederweert is een mooi en levendig Peeldorp waar je na het passeren van de ijzeren poort meteen terug gaat in de tijd van rond 1900. In dit doe-museum kun je spelen, eten, drinken, knutselen, ontdekken, beleven en bewonderen. Nederweert ligt op een kleine 20km van de boerderij.

CultuurCultuur

  • Thorn, het witte stadje

Het witte stadje Thorn is een van de meest bezochte plaatsen in Limburg en staat bekend om zijn witte huizen. De historische kern van Thorn heeft veel monumenten die allemaal zijn wit gekalkt. Thorn was ruim acht eeuwen lang de hoofdstad van een miniatuurvorstendom en er is dus veel te zien. Thorn is ook een heel sfeervol stadje en gezellig om even doorheen te wandelen en een ijsje te eten of een terrasje te pakken. Thorn is ongeveer 20 minuten rijden van de boerderij.

  • Arcen, de parel van de Maasduinen

Langs de Maas liggen heel veel mooie oude plaatsen waarvan Arcen wel de bekendste is. Het heeft niet alleen een leuk en gezellig historisch centrum, maar je kunt er ook ronddwalen in de sprookjesachtige Kasteeltuinen van Arcen, een terrasje pakken langs de Maas of lekker ontspannen in de thermale baden in Arcen. Arcen is een klein half uurtje rijden vanaf de boerderij.