Waar slaap ik?Waar slaap ik?

In het buitengebied van Beringe ligt deze leuke en gezellige melkveehouderij van Boer Bart en boerin Floor. Een heerlijke, rustige plek waar je volop kunt genieten van de boerderij en van de mooie natuur in de nabije omgeving. 

Bij BoeBaDoe logeer je in één van de 8 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Safaritent met toilet in de tent (douchen doe je in het spiksplinternieuwe sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Lodgetent en Barntent met badkamer in de tent.

De 4-persoons Barntent bij BoeBaDoe heeft in tegenstelling tot de 6-persoons Barntent géén Hooi Hooi Slaapzolder in de tent, maar doet verder qua comfort en extra's niet onder voor de 6-persoons versie.

Volop luxe tenten dus bij BoeBaDoe, nu alleen nog kiezen...

Glamping in LimburgGlamping in Limburg

Op deze FarmCamps boerderij geniet je gegarandeerd van de rust en ruimte. Er zijn maar 8 luxe tenten, dus druk zal het nooit worden. De boerderij ligt in een agrarisch gebied aan een rustige weg.

De 8 luxe tenten staan rondom een ruim veld met verharde paadjes. Vanaf de tenten heb je zicht op de Leef je uit Weide, en kijk je uit over de weilanden waar je de "dames" van boer Bart ziet grazen. 

Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren.