9,1
997 reviews

Beoordelingen FarmCamps BreeheesBeoordelingen FarmCamps Breehees

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Hardy. Aankomst op Vrijdag 31 juli 2020 (Weekend)
"Fantastisch! Vooral de paardrijlessen waren en groot succes bij de kinderen. Extra complimenten voor juf Carolien die onze zoon zo enorm heeft geholpen om nadat..." Lees verder
"Fantastisch! Vooral de paardrijlessen waren en groot succes bij de kinderen. Extra complimenten voor juf Carolien die onze zoon zo enorm heeft geholpen om nadat hij van een paard af viel, toch weer erop te klimmen en hem over zijn angst te helpen. Wij zijn haar enorm dankbaar, wat een topjuf!!"
8.0
Tanghe. Aankomst op Maandag 27 juli 2020 (Midweek)
"Topverblijf, goed verzorgd en leuke activiteiten voor de kinderen"
10.0
Peters. Aankomst op Maandag 27 juli 2020 (Midweek)
"Top! Aan alles is gedacht. Eigenaren staan voor alles klaar!"
8.0
Buster. Aankomst op Maandag 27 juli 2020 (Week)
"We hebben een erg goede vakantie gehad. De tent was ruim genoeg voor 3 volwassenen en 3 kinderen en goed ingericht. Ook de spellenkist en het hooihuys zijn goed..." Lees verder
"We hebben een erg goede vakantie gehad. De tent was ruim genoeg voor 3 volwassenen en 3 kinderen en goed ingericht. Ook de spellenkist en het hooihuys zijn goed gebruikt."
8.0
Keurentjes. Aankomst op Maandag 27 juli 2020 (Week)
"We hebben een ontzettend leuke week gehad. De kinderen hoefden zich geen moment te vervelen en wilden eigenlijk het terrein niet af voor een uitje. De eigenaren..." Lees verder
"We hebben een ontzettend leuke week gehad. De kinderen hoefden zich geen moment te vervelen en wilden eigenlijk het terrein niet af voor een uitje. De eigenaren en het personeel zijn bijzonder vriendelijk en staan altijd voor je klaar. De hygi?ne van de tent mocht wel beter. Er lagen grote stofplukken en haren, vooral achter het toilet en onder de bedden. De hoeken worden bij de schoonmaak niet altijd even goed meegenomen."
10.0
Ottenheim. Aankomst op Maandag 27 juli 2020 (Week)
"Geweldig! Onze jongens hebben op Breehees genoten van de ponyrijlessen,het verzorgen van de pony's, de ponyspelen, de tramsafari en het spelen in de superleuke ..." Lees verder
"Geweldig! Onze jongens hebben op Breehees genoten van de ponyrijlessen,het verzorgen van de pony's, de ponyspelen, de tramsafari en het spelen in de superleuke speeltuin.De sfeer is top: alle kinderen horen erbij en het gezellige terras is een aanrader."
10.0
Kleverwal. Aankomst op Vrijdag 24 juli 2020 (Week)
"Wederom weer goed,na de zoveelste keer op deze gezellige kleinschalige camping.De eigenaren zijn open,eerlijk en het eten is er heerlijk."
10.0
Tastenhoye. Aankomst op Vrijdag 24 juli 2020 (Week)
"de kinderen omschrijven deze vakantie als de beste ooit"
9.0
Hoppenbrouwers - Peetermans. Aankomst op Vrijdag 24 juli 2020 (Weekend)
"Gastvrije boeren, leuke locatie, leuke activiteiten,broodjesservice was super en het eten op het terras was lekker. Alle ruimtes waren netjes en schoon."
10.0
van Omme. Aankomst op Vrijdag 24 juli 2020 (Weekend)
"super"
1 2 3 4 5 6 ... 100