9,1
955 reviews

Beoordelingen FarmCamps BreeheesBeoordelingen FarmCamps Breehees

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Roubos. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Weekend)
"Heerlijk verblijf gehad. Alles was goed geregeld. We gaan zeker nog een keer."
9.0
Koning. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Weekend)
"Heerlijk! Wat worden er veel leuke activiteiten georganiseerd op Farmcamps Breehees. We verbleven met twee kleine kinderen (3,5 jaar en 8 maanden) en beide hebb..." Lees verder
"Heerlijk! Wat worden er veel leuke activiteiten georganiseerd op Farmcamps Breehees. We verbleven met twee kleine kinderen (3,5 jaar en 8 maanden) en beide hebben het erg naar hun zin gehad. De locatie van de tent was fantastisch en de service top."
10.0
Wiegman. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Weekend)
"GEWELDIG!!"
10.0
Rennen. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Kort weekend)
"Leuk!"
10.0
de Bruin. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Kort weekend)
"Super! De familie runt de camping erg leuk. Een echte aanrader."
10.0
van de Laar. Aankomst op Maandag 15 juni 2020 (Midweek)
"Wij hebben super hard genoten van ons verblijf bij camping Breehees. Onze dochters hadden een fantastische week. Elke dag mochten ze de pony's borstelen en daar..." Lees verder
"Wij hebben super hard genoten van ons verblijf bij camping Breehees. Onze dochters hadden een fantastische week. Elke dag mochten ze de pony's borstelen en daarna een ritje op maken. De wandeltocht met de pony was ook zeer leuk. Heel mooie wandeltocht door de bossen. In onze tent was alles aanwezig wat we nodig hadden. Het hooihuis in de tent vonden onze dochters helemaal te gek! De speeltuin was zeer dichtbij dus onze oudste dochter kon er alleen naartoe. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Wij raden het iedereen aan!"
7.0
Bouman. Aankomst op Maandag 15 juni 2020 (Midweek)
"Leuk gehad, maar weinig faciliteiten/activiteiten voor kinderen en volwassenen. Verkeerd ge?nformeerd over gesloten horeca."
10.0
Baeten-Verhoeven. Aankomst op Maandag 15 juni 2020 (Midweek)
"Samen met onze dochter van 2 hebben we een geweldige vakantie gehad bij FarmCamps Breehees. In de Hooi Hooi badtrailer was het superleuk om na een dagje pony?s ..." Lees verder
"Samen met onze dochter van 2 hebben we een geweldige vakantie gehad bij FarmCamps Breehees. In de Hooi Hooi badtrailer was het superleuk om na een dagje pony?s poetsen, ponyrijden en spelen in de speeltuin weer schoon te worden!"
7.0
Verkerk. Aankomst op Maandag 15 juni 2020 (Midweek)
"Grotendeels prima. De tent was erg mooi, van alles voorzien! De camping zelf was mooi, de organisatie iets minder. We moesten zelf erg achter de activiteiten aa..." Lees verder
"Grotendeels prima. De tent was erg mooi, van alles voorzien! De camping zelf was mooi, de organisatie iets minder. We moesten zelf erg achter de activiteiten aan en regelmatig wisselde het programma (bleek dan achteraf) wat voor peuters een grote teleurstelling was. Bv de paarden die ineens al uit de wei waren gehaald terwijl peuter zou helpen, dat soort dingen."
10.0
Maas. Aankomst op Vrijdag 12 juni 2020 (Kort weekend)
"fantastisch"
1 2 3 4 5 6 ... 96