9,1
829 reviews

Beoordelingen FarmCamps BreeheesBeoordelingen FarmCamps Breehees

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Opschoor-Breman. Aankomst op Vrijdag 5 juli 2019 (Weekend)
"Super leuk, kinderen hebben het ongelooflijk naar hun zin gehad en wij dus ook"
10.0
Jansen. Aankomst op Maandag 1 juli 2019 (Midweek)
"Aangenaam en voldeed aan de verwachtingen."
8.0
Looren de Jong. Aankomst op Vrijdag 28 juni 2019 (Kort weekend)
"Erg geslaagd!"
8.0
Steffers. Aankomst op Vrijdag 28 juni 2019 (Kort weekend)
"Weer enorm genoten!!"
9.0
Anoniem . Aankomst op Maandag 24 juni 2019 (Week)
"Super! Wat een heerlijke tent voorzien van alle gemakken."
10.0
van Veen. Aankomst op Maandag 24 juni 2019 (11 nachten)
"Heel leuk, er was een hoop te doen in en om de camping. Paardje rijden, met de tractor mee, dieren voeren en natuurlijk de mega speeltuin."
9.0
Van Zwienen. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Kort weekend)
"Zeer goed"
10.0
van Heusden. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Kort weekend)
"Het was super leuk, werd goed uitgelegd en de kinderen mochten heel veel doen."
8.0
De Backer. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Kort weekend)
"Bij online reservering hebben we vermeld dat we met 2 koppels kwamen en graag aangrenzende tenten hadden. Per mail werd ons bevestigd dat de tenten Jet en Olaf ..." Lees verder
"Bij online reservering hebben we vermeld dat we met 2 koppels kwamen en graag aangrenzende tenten hadden. Per mail werd ons bevestigd dat de tenten Jet en Olaf voor ons gereserveerd waren maar bij aankomst was dit niet zo, bij aankomst had men tent jet en tent Joost voor ons voorzien, dewelke niet aangrenzend waren. Na enkele uren wachten hebben wij tent Krisje kunnen verkrijgen zodat we toch nog aangrenzende tenten hadden en we s avonds nog gezellig konden praten terwijl de kinderen in bed lagen."
9.0
Vogels. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Korte week voor Hemelvaart)
"We hebben genoten. De boerderij waar we zaten was heel kindvriendelijk en het terrein is ruim opgezet."
1 2 3 4 5 6 ... 83