Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps BreeheesCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Breehees

Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken. Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand en waar nodig bieden wij de activiteiten in aangepaste vorm aan. Let op: de prijzen van de aangepaste activiteiten kunnen afwijken van de standaardprijs, check dit bij aankomst even met de boer(in).

 • De Tour de Boer
  Boer Huub en boerin Carolien leiden jullie (op gepaste afstand) rond op hun mooie boerderij. Zij vertellen jullie graag wat zij doen, hoe zij leven en werken en maken je wegwijs op de boerderij. Zo leer je de boerderij kennen en weet je gelijk alles te vinden op de boerderij
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren. Ze zijn helaas niet alle 50 mogelijk, maar er blijven er genoeg over.
 • Skelteren en spelen 
  De kids (helaas nog niet de ouders) kunnen heerlijk skelteren op het erf en de camping en spelen in de te gekke gave speeltuin of in het bos iets verderop.
 • Rijles 
  Boerin Carolien is een gediplomeerd en gepassioneerd paardrij-instructrice en geeft 5 dagen per week les in kleine groepjes in de buitenbak. Zowel voor ervaren als onervaren ruiters. Voor een half uur les betaal je € 6,50. Vanaf 6 jaar tot circa 12 jaar
 • Buitenrit 
  Tijdens de schoolvakanties in Nederland kunnen ervaren ruiters (dus ook de mama's of papa's !!) met een paard het bos in. Boerin Carolien organiseert 2 uur durende buitenritten voor volwassenen maar ook voor ervaren kids. Prijs € 42,50 p.p. inclusief gebruik van paard, cap, zweep en na afloop een drankje en een hapje. Let op, deze buitenritten vinden alleen plaats bij genoeg animo en zijn alleen voor ervaren ruiters.
 • Ponyspelen 
  Op de woensdag en zondag mogen jullie samen met boerin Carolien leuke spelletjes doen met de pony’s. Bij slecht weer mogen de handen uit de mouwen gestoken worden, want dan wordt er geknutseld met de boerin. € 5,- p.p.
 • Pony VIP Pakket 
  Met het Pony VIP pakket neem je iedere ochtend deel aan leuke pony-activiteiten. De dagen zijn zo ingedeeld dat je samen met boerin Carolien of spelletjes doet met de pony's of rijles hebt. Carolien is een gediplomeerd instructrice en geeft les op maat in kleine groepjes in hun buitenbak.

  Er zijn verschillende type pony’s waar je op kunt rijden. Voor zowel de kleine als grote ruiters, met of zonder rijervaring. Aan het einde van je vakantie ga je naar huis met het echte FarmCamps pony diploma, je eigen poetstas en natuurlijk een fantastische pony-ervaring rijker. Het Pony VIP pakket inclusief eigen poetstas kost per weekend € 21,50 (1x rijles en 1x ponyspelen), per midweek € 28,- (2x rijles en 1x ponyspelen) en per week € 46,- (4x rijles en 2x ponyspelen). Vanaf 6 jaar tot circa 12 jaar. 

  Voor de kids onder de 6 jaar organiseert boerin Carolien 5x per week een gratis knuffeluurtje. De jonge kids mogen dan de mini-ponys naar hartenlust borstelen, knuffelen en een rondje mee lopen.
 • Ponyritje 
  De kids kunnen nog steeds een ritje maken op een pony, maar dan wel alleen als een van de ouders kan meewandelen. Als de boer of boerin de pony moet vasthouden, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren. Het ponyritje kan worden ingepland per gezin. Check dit even met boerin Carolien.
 • Met de boer op stap 
  Boer Huub of Meneer de Boer nemen je mee op safari in hun "Breese tram". Je bezoekt de moderne melkveestal van broer Ronny waar je de kalfjes kunt aaien en een melkrobot aan het werk ziet. Let op: hier gelden wel dezelfde regels als in het OV, ofwel volwassenen moeten een mondkapje op!
 • Dierenweide en knuffelschuur 
  De dierenweide en knuffelschuur zijn tijdens jullie vakantie gewoon open, maar in plaats van met z’n allen tegelijk kunnen jullie er dan per gezin in. Houd daarin rekening met elkaar. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur 
  We hebben geen gezamenlijk kampvuur op de boerderij, maar jullie mogen uiteraard de kampvuurplaats gebruiken. Houd daarbij rekening met elkaar.
 • Overige diensten 
  Alle overige diensten zoals de warme broodjesservice, ontbijt en BBQ aan de tent kunnen van tevoren worden besteld en worden aan de tent gebracht. Het terras is weer geopend met uitgebreide lunch en diner kaart en frietjes en pizza kun je ook bij ons afhalen! Let op: In het voorseizoen en naseizoen is het terras op maandag, dinsdag en donderdag gesloten. Alle kindervakanties zijn we 7 dagen per week open.