Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps BreeheesCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Breehees

Deze boerderij is weer geopend! De Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant heeft op woensdag 29 april besloten dat deze boerderij per direct weer open mag. 

Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, bieden we de activiteiten bij Breehees in aangepaste vorm aan. Let op: de prijzen van de aangepaste activiteiten kunnen afwijken van de standaardprijs, check dit bij aankomst even met de boer(in).

 • De Tour de Boer
  Normaal gesproken leiden boer Huub en boerin Carolien jullie rond op hun mooie boerderij. Omdat het lastig is om de 1,5 meter tijdens de rondleiding te waarborgen, krijgen jullie bij ontvangst alle benodigde uitleg en toelichting van de boer(in) op papier, zodat jullie exact weten hoe, wat en waar!
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren. Ze zijn helaas niet alle 50 mogelijk, maar er blijven er genoeg over.
 • Skelteren en spelen
  De kids kunnen nog steeds heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Verder mogen de kinderen tot 12 jaar gewoon met elkaar spelen in de coole speeltuin. Wel regelmatig je handen wassen voor en na het spelen.
 • Rijles
  De rijles kan doorgaan. De groep kinderen wordt verdeeld in ervaren en onervaren ruiters, de indeling hoor je op de boerderij! Voor de onervaren kids is het belangrijk dat er begeleiding bij is in de vorm van een ouder of ervaren kind tot 12 jaar. De ouders mogen helaas niet langs de bak blijven kijken tijdens de les in verband met de strikte maatregelen van de FNRS.
 • Wandelpony
  Wil je er met de kids lekker op uit met je eigen wandelpony? Boek deze dan bij aankomst direct bij boerin Carolien. Dit is leuk voor het hele gezin en ook de niet ervaren kids kunnen dan een stukje op de wandelpony rijden, uiteraard wel onder begeleiding van de ouders.
 • Buitenrit
  De buitenritten zijn helaas niet mogelijk met de huidige maatregelen van de FNRS.
 • Pony’s borstelen en versieren
  Boerin Carolien gaat met de kids (sorry papa en mama) de pony’s borstelen en versieren, uiteraard hier ook op gepaste afstand en de kinderen moeten dus zonder volwassen begeleiding bij de pony’s kunnen.
 • Ponyspelen
  De ponyspelen zijn helaas niet mogelijk met de huidige maatregelen van de FNRS.
 • Pony VIP Pakket
  Het Pony VIP Pakket gaat helaas niet door. Ook hier kunnen we de 1,5 meter afstand niet waarborgen en daardoor niet bieden wat we jullie normaal aanbieden. Je kunt als ouders wel samen met je kinderen wandelen met de pony’s. Ook zijn er losse rijlessen te boeken voor kinderen.
 • Ponyritje 
  De kids kunnen nog steeds een ritje maken op een pony, maar dan wel alleen als een van de ouders kan meewandelen. Als de boer of boerin de pony moet vasthouden, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren. Het ponyritje kan worden ingepland per gezin. Check dit even met boerin Carolien.
 • Met de boer op stap
  Helaas kunnen we niet met z’n allen op safari in de ‘Breese tram’. In de tram kan de 1,5 meter afstand niet worden gehanteerd.
 • Dierenweide en knuffelschuur
  De dierenweide en knuffelschuur zijn tijdens jullie vakantie gewoon open, maar in plaats van met z’n allen tegelijk kunnen jullie er dan per gezin in. Houd daarin rekening met elkaar. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Als het niet te druk is op de boerderij, dan is er een gezamenlijk kampvuur waarbij we goed letten op de 1,5 meter afstand. Mochten er nu teveel gasten zijn voor een gezamenlijk kampvuur, dan gaat het kampvuur helaas niet door.
 • Overige diensten
  Alle overige diensten zoals de warme broodjesservice, ontbijt en BBQ aan de tent kunnen van tevoren worden besteld en worden aan de tent gebracht. Het terras is helaas nog gesloten, maar jullie kunnen wel gerechten van de avondkaart bestellen voor take away of bezorgservice aan de tent. En heb je zin in een lekker ijsje, dat kan worden opgehaald. Let op, ook hier zijn de openingstijden beperkt. Check dit even met de boerin.