Handig & LekkerHandig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Carolien aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Ook kun je iedere dag verse broodjes bestellen. Boerin Carolien regelt het allemaal voor je!

Biefstuk of toch een hamburger? Op de boerderij is ook een boeren eetcafé met een heerlijk, deels overdekt, terras waar je wat kunt eten en drinken. Je kunt kiezen uit allerlei lekkere gerechten van de lunch- en dinerkaart, aanschuiven bij de BBQ avonden of frietjes bestellen van de snackkaart en dat lekker bij de tent opeten. Let op, alleen in de zomer alle dagen geopend. In het voorseizoen op maandag en dinsdag gesloten en in het najaar alleen in het weekend geopend.. 

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Mmmmmmm, lekker!Mmmmmmm, lekker!

Ontbijt aan tent

Een kakelvers boeren ontbijt aan je tent bezorgd met verse broodjes, zuivel, sap, fruit, eitjes om zelf te bereiden en natuurlijk diverse soorten beleg.

Volwassenen € 8,- p.p. Kids € 5,50 p.p.

Ook lekker!Ook lekker!

Boeren BBQ

Voor een gezellig avondje BBQ-en krijg je een overheerlijk vleespakket van de ambachtelijke slager, salade, brood, sausjes en natuurlijk wat lekkers voor de kids. Gebruik van de barbecue is bij de prijs inbegrepen.

Volwassenen € 18,- p.p. Kids € 8,- p.p.

TIP: en wil je eens wat anders? Kies dan voor de boeren plaatgrill. Ook lekker!

Da's handigDa's handig

  • Babypakket

Geen gesleep met eigen babyspullen. In het babypakket zit een bedje, kinderstoel en aankleedkussen. Het bedlinnen moet je wel zelf meenemen. € 16,- per pakket.

  • Verhuur Boeren Kinderoverall

Het ziet er niet alleen heel cool uit zo'n mooie rode overall, maar de kleren blijven ook lekker schoon. € 7,50 per overall.

  • Handdoekenpakket 

Geen zin om handdoeken mee te sjouwen en te wassen bij thuiskomst? Huur dan het luxe handdoekenpakket. Per pakket krijg je een grote en een kleine dikke, witte handdoek. € 5,- per pakket.