Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Tussen Goirle en de Belgische grens ligt een mooi en groot bos. Op nog geen 300m afstand van dit gave bos, een paar kilometer buiten Goirle, ligt dit leuke en gezellige paardenpension met camping en recreatie appartementen.

Bij Breehees kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw. De 4 luxe Ranchtenten hebben de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast de tent. De 8 nog luxere Lodgetenten hebben een badkamer in de tent. Genoeg keuze dus..... nu alleen nog kiezen :-)

Glamping in Noord-BrabantGlamping in Noord-Brabant

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige, doorgaande weg en is omgeven door weilanden, maisvelden en boerderijen. Op loopafstand vind je het mooie bos met leuke vennetjes en een mooi landhuis.  

De 8 luxe safaritenten staan op een eigen veld, langs de weg naar het bos. De tenten zijn goed bereikbaar middels een verhard pad en dus ook geschikt voor rolstoelgebruikers. De 12 andere luxe tenten staan op een groot, verzorgd veld waar de meeste tenten zicht hebben op de paardenweide.

Op dit erf is ook een veld voor mensen die met een eigen kampeermiddel willen logeren. Ook verhuren ze 5 luxe familie appartementen voor 8, 10 en 12 personen.