Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps De BosrandCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps De Bosrand

Deze boerderij is geopend. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, bieden we de activiteiten bij De Bosrand in aangepaste vorm aan en geniet je hier in tijden van corona vooral van een self-supporting vakantie op een prachtige locatie:

 • De Tour de Boer
  Boer Jacob en Boerin Ellis leiden jullie in groepjes rond op hun mooie boerderij en vertellen jullie wat zij graag doen, hoe zij werken en maken je wegwijs op de boerderij.
 • BoerenPaspoort
  Het boerenpaspoort ligt bij aankomst klaar in de tent. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die de kids kunnen uitvoeren. Ze zijn helaas niet alle 50 mogelijk, maar er blijven er genoeg over. De stempels krijg je tijdens de diploma uitreiking!
 • Skelteren en spelen
  De kids kunnen heerlijk skelteren en spelen op de verschillende speeltoestellen. Vergeet niet regelmatig je handen te wassen voor en na het spelen.
 • Pony borstelen
  Stel je hebt thuis een eigen poetstas liggen waarmee je heerlijk een pony kunt borstelen, dan moet je die zeker meenemen deze vakantie! De pony (maar ook de ezel) in de knuffelweide vinden het wel fijn als je ze even komt borstelen. Dit kan natuurlijk niet met z’n allen tegelijk. In overleg kunnen we per gezin kijken wie er wanneer de lieve pony mag borstelen. En let op, er moet altijd een volwassene bij zijn, want de boer en boerin kunnen hier als begeleider de 1,5 meter niet garanderen.
 • Koeien kijken in de stallen
  Via de weg kun je naar de koeienstal wandelen. Helaas blijft het de komende tijd vooral bij koeien kijken. Meehelpen de koeien uit de wei halen of schoonmaken in de stallen en met het voeren van de grotere dieren kan vanwege de afstandsnorm helaas niet.
 • Met de boer op stap/ bij de boer(in) aan tafel
  Kniepertjes bakken met de boerin gaat helaas niet lukken de komende tijd. Hetzelfde geldt voor ‘bij de boer(in) aan tafel’. Natuurlijk kunnen jullie wel zelf in de tent lekker pannenkoeken bakken of pasta maken. Vergeet je de boodschappen niet mee te nemen van thuis?
 • Zwemmen in het bosven
  Op loopafstand van de boerderij is een heerlijk bosven. Hier kunnen jullie fijn zwemmen of op de kleine strandjes liggen.
 • Wandelen
  De omgeving bij De Bosrand is zo prachtig en daarom ook enorm geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht!
 • Verzorgkonijn
  Willen jouw kids ook zo graag een konijn, maar twijfel je over hun ‘verzorgkunsten’. Dan kunnen ze op de FarmCamps De Bosrand eerst even oefenen. Na een goede uitleg van boer Jacob kies je je 'eigen' konijn en neem je die mee naar je tent om tijdens je vakantie te verzorgen en te vertroetelen. Niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam! € 10,- per verblijf.
 • De knuffelschuur
  De knuffelschuur is tijdens jullie vakantie helaas gesloten.
 • De dierenweide
  De dierenweide met pony en ezel is tijdens jullie vakantie open, maar wel op een andere manier dan normaal. Er kan per keer een gezin in de dierenweide. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Het gezamenlijk kampvuur gaat de komende weken in overleg en hangt af van de hoeveelheid gasten die er zijn. Jullie kunnen natuurlijk wel een vuurtje stoken bij de houtkachel bij de tent! En als je van thuis marshmallows meeneemt, dan wordt het helemaal één groot feest!
 • Overige diensten
  Ontbijt, broodservice en BBQ pakket zijn te bestellen voor de di-wo-do-za en de boerderijwinkel is geopend. Let op: hier mag 1 volwassene tegelijk naar binnen. De supermarkten in de buurt zijn natuurlijk ook gewoon open voor de echte boodschappen.