Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Deze mooie boerderij ligt tegen de rand van een mooi en groot bos aan. Vanuit je tent loop je zo het bos in waar je een frisse duik kunt nemen in het super gave bosmeertje. 

Bij De Bosrand logeer je in één van de 14 luxe Safaritenen of de 6 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het moderne en verwarmde sanitairgebouw. En als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!

Glamping in DrentheGlamping in Drenthe

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige bosweg en is omgeven door bos, weilanden en akkers.

Op deze boerderij staan de luxe tenten verdeeld over meerdere veldjes. De Lodgetenten staan allemaal met hun rug tegen het bos aan, waar de bomen zorgen voor heerlijke verkoeling op warme dagen. De Safaritenten kijken uit over de dierenweide of op het weiland waar je de dieren kunt zien grazen.

Op het erf is het ook mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren. In de zomermaanden en meivakantie zijn er maximaal 40 plaatsen bezet. Op deze boerderij is dan ook gezellig druk en zijn er gegarandeerd genoeg speelvriendjes voor de kids.