8,8
113 reviews
FarmCamps De Geele Bosch
Oldeholtwolde, Friesland

Beoordelingen FarmCamps De Geele BoschBeoordelingen FarmCamps De Geele Bosch

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Lucking. Aankomst op Vrijdag 5 juli 2019 (Weekend)
"Heerlijk weekendje, overzichtelijk veld waardoor je met kleine kinderen veel vrijheid hebt. Je kunt echt even tot rust komen."
8.0
Vork. Aankomst op Vrijdag 5 juli 2019 (Weekend)
"Prima"
8.0
Tiekstra. Aankomst op Vrijdag 7 juni 2019 (Week)
"Goed, mooie en schone tent. Gezellige boerenfamilie en erg veel te doen voor de kinderen."
9.0
de Vos. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Kort weekend)
"Heerlijk!"
9.0
Bouwhuis. Aankomst op Vrijdag 10 mei 2019 (Kort weekend)
"Ons verblijf was echt helemaal geweldig. Ik was erg benieuwd hoe het zou zijn, maar het was boven verwachting."
10.0
Kelderman. Aankomst op Vrijdag 3 mei 2019 (Kort weekend)
"In 1 woord fantastisch."
7.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Week)
"Ontzettend leuk en gezellig, maar wel erg koud. 1 petroleumkacheltje was niet voldoende om ons warm te houden in de tent ( 20 april tot en met 5 mei 2019) Dekbe..." Lees verder
"Ontzettend leuk en gezellig, maar wel erg koud. 1 petroleumkacheltje was niet voldoende om ons warm te houden in de tent ( 20 april tot en met 5 mei 2019) Dekbedden waren ook te dun voor de tijd van het jaar."
10.0
Sweres. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"Heerlijk, al was het wel een beetje koud. Voorzieningen in de tent waren prima."
9.0
Talsma. Aankomst op Vrijdag 26 april 2019 (Week)
"Wij hebben genoten! De kinderen hebben zich volop vermaakt met alles wat de boerderij te bieden had. Hierdoor hebben wij het ook heerlijk gehad. Safaritent was ..." Lees verder
"Wij hebben genoten! De kinderen hebben zich volop vermaakt met alles wat de boerderij te bieden had. Hierdoor hebben wij het ook heerlijk gehad. Safaritent was van alle gemakken voorzien, ook heel fijn de spelletjeskist. Een week doorgebracht op de boerderij maar het gevoel is dat we langer van huis geweest zijn."
9.0
Roozen. Aankomst op Vrijdag 26 april 2019 (Weekend)
"We hebben ontzettend genoten. Ondanks dat de temperatuur niet heel hoog was hebben wij en zeker de kinderen ons prima vermaakt"
1 2 3 4 5 6 ... 12