8,8
96 reviews
FarmCamps De Geele Bosch
Oldeholtwolde, Friesland

Beoordelingen FarmCamps De Geele BoschBeoordelingen FarmCamps De Geele Bosch

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

7.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 22 oktober 2018 (Midweek)
"Prima verblijf. Lekker ontspannen. We vonden het alleen jammer dat de boer en boerin er niet waren (op vakantie), waardoor je toch hun inbreng mist. Hun zoon Mi..." Lees verder
"Prima verblijf. Lekker ontspannen. We vonden het alleen jammer dat de boer en boerin er niet waren (op vakantie), waardoor je toch hun inbreng mist. Hun zoon Michel heeft voor ze waargenomen en dit was ook een leuke ontmoeting, maar niet hetzelfde."
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Weekend)
"Het was heerlijk op de boerderij. Eerste nacht was erg koud, maar de andere nacht was heerlijk."
9.0
Deun. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Weekend)
"Ondanks het feit dat boer en boerin zelf op vakantie waren, waarover wij niet zijn geinformeerd door farmcamps, hebben wij een heerlijk weekend gehad!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Week)
"Heerlijk"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Week)
"Heerlijk. Zoonlief Michel deed zijn uiterste best."
8.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 3 september 2018 (Midweek)
"Genoten, veel speelmogelijkheden voor de kinderen, gebruik van allerlei speeltractoren en fietsjes en bij de tenten ook speeltoestellen zodat je goed zicht hebt..." Lees verder
"Genoten, veel speelmogelijkheden voor de kinderen, gebruik van allerlei speeltractoren en fietsjes en bij de tenten ook speeltoestellen zodat je goed zicht hebt op jonge kinderen. Leuke vrijblijvende activiteiten met de dieren. Tent ruim opgezet. Goed vermaakt."
7.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 27 augustus 2018 (Midweek)
"We hebben genoten van het speelbos en de activiteiten met de boer."
9.0
Tavernier. Aankomst op Vrijdag 17 augustus 2018 (Weekend)
"Fantastisch verblijf gehad! Hele vriendelijke boerenfamilie, toplocatie, enorm veel te doen op de boerderij. Absolute aanrader!"
9.0
Boonstra. Aankomst op Vrijdag 17 augustus 2018 (Weekend)
"volledig zoals verwacht op basis van de website informatie"
9.0
Roozen. Aankomst op Vrijdag 17 augustus 2018 (Week)
"Wij hebben ontzettend genoten, ondanks dat we veel ziekte hadden. De boer en boerin en hun zoon waren zo lief voor ons. Erg behulpzaam en we hebben echt genoten..." Lees verder
"Wij hebben ontzettend genoten, ondanks dat we veel ziekte hadden. De boer en boerin en hun zoon waren zo lief voor ons. Erg behulpzaam en we hebben echt genoten."
1 2 3 4 5 6 ... 10