Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps De Geele Bosch Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps De Geele Bosch

Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken. Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand en waar nodig bieden wij de activiteiten in aangepaste vorm aan.

 • De Tour de Boer
  Tijdens ieder verblijf geven boer Bill en boerin Ella een Tour de Boer (boerenrondleiding) over hun erf. Zij vertelt jullie graag wat zij doen, hoe zij werken en maken je wegwijs op hun boerderij. Zo leer je de boerderij kennen en krijg je leuke en bijzondere verhalen te horen over het leven op de boerderij waar je verblijft.
 • BoerenPaspoort 
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren. Ze zijn helaas niet alle 50 mogelijk, maar er blijven er genoeg over.
 • Skelteren en spelen 
  De kids kunnen skelteren, op ontdekkingstocht of een hut bouwen in het avonturenbos, klimmen en klauteren op de Traktor Banden Klimtoren of met hun nieuwe vriendjes spelen in de boomhut en Hooi Hooi Speelschuur. En bij mooi weer kunnen de kids heerlijk met water spelen in de Water Pret Weide en zandtaartjes maken in de modderkeuken.
 • Pony borstelen en versieren 
  Dit kan natuurlijk niet met z’n allen tegelijk. In overleg kunnen we per gezin kijken wie er wanneer de lieve pony mag borstelen en versieren en wie de paarden kan verzorgen.
 • Ponyritje 
  De kids kunnen een ritje maken op de pony, maar dan wel alleen als een van de ouders kan meewandelen. Als de boer of boerin de pony moet vasthouden, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren. Het ponyritje kan worden ingepland per gezin.
 • Kalfjes en dieren voeren 
  We kunnen niet met z’n allen tegelijk de dieren voeren vanwege de afstandsnorm. Wel kunnen de boer en boerin het eerst voordoen en daarna jullie één voor één!
 • Koeien uit de wei halen en stallen uitmesten 
  Mocht het nu niet te druk zijn op de boerderij, dan mogen jullie de boer helpen met de koeien uit de wei halen. Als het te druk is, is dat helaas niet mogelijk vanwege de afstandsnorm.
 • Met de boerin op stap! 
  Samen met boerin Ella ga je je eigen milkshake maken van verse melk en het zelfgemaakte softijs van boer Bill! Voor wie liever gaat knutselen, heeft boerin Ella leuke knutselpakketten klaarliggen. De prijzen variëren van €5,50 - €7,50 per activiteit.
 • Huifkartocht 
  Helaas gaat de tocht niet door. In de huifkar kan de 1,5 meter afstand niet worden gehanteerd.
 • Knuffelschuur en dierenweide 
  De knuffelschuur en dierenweide zijn tijdens jullie vakantie gewoon open voor de kids. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Het gezamenlijk kampvuur gebeurt de komende weken in overleg met de gasten. Het kan doorgaan zolang er 1,5 meter afstand kan worden gehouden van elkaar.
 • Overige diensten 
  Alle overige diensten zoals ontbijt en BBQ aan de tent kunnen van tevoren worden bijgeboekt en de broodjesservice is ook beschikbaar tijdens jullie verblijf. Helaas zal het cafétje gesloten zijn, maar gelukkig is er vrij veel mogelijk bij FarmCamps De Geele Bosch. Patat en warme broodjes kunnen gewoon aan de tent bezorgd worden en kleine boodschappen kun je doen bij de boerderijwinkel.