Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps De Geele Bosch Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps De Geele Bosch

Deze boerderij is geopend. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken.

Om alle corona-maatregelen te kunnen waarborgen, waaronder de 1,5 meter afstand, bieden we de activiteiten bij De Geele Bosch in aangepaste vorm aan:

 • De Tour de Boer
  Boer Bill, Boerin Ella of hun zoon Michel leidt jullie rond op hun mooie boerderij. Zij zullen ervoor zorgen dat hierbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd.
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren. Ze zijn helaas niet alle 50 mogelijk, maar er blijven er genoeg over.
 • Skelteren en spelen
  De kids kunnen nog steeds heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Daarnaast mogen de kinderen op het erf gewoon met elkaar spelen als ze regelmatig hun handen wassen en bij binnenkomst in de tent ook weer goed hun handen wassen.
 • Pony borstelen en versieren
  Dit kan natuurlijk niet met z’n allen tegelijk. In overleg kunnen we per gezin kijken wie er wanneer de lieve pony mag borstelen en versieren en wie de paarden kan verzorgen.
 • Ponyritje
  De kids kunnen nog steeds een ritje maken op de pony, maar dan wel alleen als een van de ouders kan meewandelen. Als de boer of boerin de pony moet vasthouden, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren. Het ponyritje kan worden ingepland per gezin.
 • Kalfjes en dieren voeren
  We kunnen niet met z’n allen tegelijk de dieren voeren vanwege de afstandsnorm. Wel kunnen de boer en boerin het eerst voordoen en daarna jullie één voor één!
 • Koeien uit de wei halen en stallen uitmesten
  Mocht het nu niet te druk zijn op de boerderij, dan mogen jullie de boer helpen met de koeien uit de wei halen. Als het te druk is, is dat helaas niet mogelijk vanwege de afstandsnorm.
 • Met de boerin op stap!
  We gaan helaas geen milkshakes maken, maar voor wie wil knutselen, heeft Boerin Ella een leuk knutselpakket.
 • Huifkartocht
  Helaas gaat de tocht niet door. In de huifkar kan de 1,5 meter afstand niet worden gehanteerd.
 • Knuffelschuur en dierenweide
  De knuffelschuur en dierenweide zijn tijdens jullie vakantie gewoon open voor de kids. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Het gezamenlijk kampvuur gebeurt de komende weken in overleg met de gasten. Het kan doorgaan zolang er 1,5 meter afstand kan worden gehouden van elkaar.
 • Overige diensten
  Alle overige diensten zoals ontbijt en BBQ aan de tent kunnen van tevoren worden bijgeboekt. De broodjesservice is ook beschikbaar tijdens jullie verblijf. Daarnaast kunnen jullie heerlijke verse eitjes halen bij de boer(in) en wat dacht je van een heerlijk zelfgemaakt ijsje! De boerderijwinkel is gesloten, maar mocht je iets uit de boerderijwinkel nodig hebben, dan kunnen we dit afleveren bij je tent. Hetzelfde geldt voor eventuele afhaalmaaltijden, informeer bij aankomst even naar de mogelijkheden.