Handig & LekkerHandig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Ella aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Boerin Ella regelt het allemaal voor je!

Op de boerderij is ook een boerderijwinkel waar je allerlei basis levensmiddelen, streekproducten en lekkernijen kunt kopen. En iedere dag bakt boerin Ella verse broodjes. Handig toch. Op het gezellige boerderijterras kun je een heerlijke kop koffie, een broodje of pannenkoek krijgen. En vergeet vooral niet een ijsje te halen. Boer Bill maakt zelf van verse melk van een collega boer heerlijk boerenijs in allerlei verschillende smaken. Van smurfenijs voor de kids, tot boerensoftijs met advocaat en boerenjongens voor de ouders.

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je direct tijdens het boeken bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Mmmmmmm, lekker!Mmmmmmm, lekker!

Ontbijt aan tent

Een kakelvers boeren ontbijt aan je tent bezorgd met verse broodjes, melk, sap, yoghurt, eitjes om zelf te bereiden en natuurlijk diverse soorten beleg.

Volwassenen € 8,- p.p. Kids € 5,50 p.p.

Ook lekker!Ook lekker!

Boeren BBQ

Voor een gezellig avondje BBQ-en krijg je een overheerlijk vleespakket van de ambachtelijke slager, salade, brood, sausjes en natuurlijk wat lekkers voor de kids. De BBQ, inclusief houtskool of gas, is bij de prijs inbegrepen.

Volwassenen € 18,- p.p. Kids € 8,- p.p.

Da's handigDa's handig

  • Babypakket

Geen gesleep met eigen babyspullen. In het babypakket zit een bedje, kinderstoel en aankleedkussen. Het bedlinnen moet je wel zelf meenemen. € 16,- per pakket.

  • Verhuur Boeren Kinderoverall

Het ziet er niet alleen heel cool uit zo'n mooie rode overall, maar de kleren blijven ook lekker schoon. € 7,50 per overall.

  • Boeren Beddenopmaak

Bij aankomst gelijk in een gespreid bedje stappen? Dat kan. Voor € 5,50 per bed worden de bedden alvast voor je opgemaakt.

  • Handdoekenpakket 

Geen zin om handdoeken mee te sjouwen en te wassen bij thuiskomst? Huur dan het luxe handdoekenpakket. Per pakket krijg je een grote en een kleine dikke, witte handdoek. € 5,- per pakket.