Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Puur natuur, zo mooi is het op De Geele Bosch. Dit stukje Friesland biedt een mooi landschap van weilanden zover je kunt kijken. Op een paar honderd meter van de boerderij ligt de Tjonger, een smalle vaart waar je kunt vissen en bootje kunt kijken. En vanuit de luxe Safaritenten loop je zo het eigen avonturenbos in. 

Bij De Geele Bosch logeer je in één van de 11 luxe Safaritenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet en koud stromend water. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw. 

Glamping in FrieslandGlamping in Friesland

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige weg en is omgeven door weilanden. Er is ook een veld met 10 plaatsen waar mensen met hun eigen kampeermiddel kunnen logeren. Op loopafstand vind je de Tjonger, een vaart waar je kunt zwemmen en varen.

De 11 luxe Safaritenten staan op een groot veld dat aan één zijde grenst aan het eigen avonturenbos. In het midden van het veld staat de Water Pret Weide, diverse speeltoestellen en het grote centrale kampvuur. Dus vanuit je luie stoel kun je de kids makkelijk in de gaten houden. Hoe lekker is dat. 

Op deze boerderij is het ook mogelijk om met een eigen kampeermiddel te kamperen.