9,3
581 reviews

Beoordelingen FarmCamps De KamperhoekBeoordelingen FarmCamps De Kamperhoek

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Robbe. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Weekend)
"Fantastisch! We zijn vriendelijk ontvangen en ook al was het regenachtig, de accommodaties waren perfect."
10.0
Smits. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Kort weekend)
"Ons verblijf was heerlijk! Voor de ouders van alle gemakken voorzien, en voor de kinderen was het 1 groot avontuur. Die voelden zich meteen erg welkom."
9.0
Lagas. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Kort weekend)
"Wij hebben een super leuk weekend gehad :)"
10.0
Dierkx. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Kort weekend)
"Erg leuk!"
9.0
IJdo. Aankomst op Vrijdag 19 juni 2020 (Kort weekend)
"Relaxed voor de ouders, veel vertier voor de kinderen. Fijne tent met alles erop en eraan. Met het mooie weer erbij dus een topweekend gehad."
9.0
van Wely. Aankomst op Vrijdag 19 juni 2020 (Weekend)
"leuk"
10.0
Van Bekkum. Aankomst op Vrijdag 12 juni 2020 (Kort weekend)
"Ontspannen en leuk."
10.0
Klunder. Aankomst op Vrijdag 29 mei 2020 (Week)
"Ondanks de beperkingen door corona toch een heerlijke vakantie gehad. Prachtige tent, mooie omgeving, heerlijk spelen en de dieren voeren voor de kinderen."
9.0
Blommerde. Aankomst op Vrijdag 29 mei 2020 (Pinksterweekend)
"We hebben een heerlijk lang weekend gehad bij boer Huub en boerin Martine. Ondanks het coronavirus hebben we leuke activiteiten kunnen doen met de kinderen. Huu..." Lees verder
"We hebben een heerlijk lang weekend gehad bij boer Huub en boerin Martine. Ondanks het coronavirus hebben we leuke activiteiten kunnen doen met de kinderen. Huub en Martine zijn heel betrokken en gastvrij en hun boerderij is heel leuk opgebouwd met veel speelmogelijkheden. Vanuit je tent kun je je kinderen zien spelen en is het een knusse plek. Wij hebben genoten!"
10.0
Knape. Aankomst op Vrijdag 29 mei 2020 (Pinksterweekend)
""We hebben heel erg genoten. Voor de kinderen is het fantastisch. Luxe kamperen en genoeg te doen.De boer en boerin zijn heel erg aardig en er kan en mag heel v..." Lees verder
""We hebben heel erg genoten. Voor de kinderen is het fantastisch. Luxe kamperen en genoeg te doen.De boer en boerin zijn heel erg aardig en er kan en mag heel veel.""
1 2 3 4 5 6 ... 58