9,3
606 reviews

Beoordelingen FarmCamps De KamperhoekBeoordelingen FarmCamps De Kamperhoek

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Zwennis. Aankomst op Vrijdag 31 juli 2020 (Weekend)
"Fantastisch"
9.0
Dirickx. Aankomst op Maandag 27 juli 2020 (Midweek)
"Ongelofelijke vriendelijke mensen. We hadden ondanks corona een super tijd."
10.0
Himpens. Aankomst op Maandag 27 juli 2020 (Midweek)
"Superleuk,we hebben genoten!"
9.0
Den Heijer. Aankomst op Vrijdag 24 juli 2020 (Weekend)
"Wij hebben erg genoten van het verblijf. Prima tent, leuke camping voor de kinderen, leuke omgeving and prima sanitair."
8.0
De Bruin. Aankomst op Maandag 20 juli 2020 (Midweek)
"Heel leuk! Leuk opgezet, schoon, gastvrij en voldoende mogelijkheden voor onze zoon."
8.0
Slaats. Aankomst op Maandag 20 juli 2020 (Week)
"Een fijn verblijf in een goed uitgeruste tent op een ruim opgezette kampeerplek."
9.0
Legters. Aankomst op Maandag 20 juli 2020 (Week)
"Aldus een van onze dochters: ik vond het leuk met de speeltuin, met de waterpret weide, samen spelen met andere kinderen en frisbeen!"
8.0
Bogema. Aankomst op Maandag 20 juli 2020 (Week)
"Errug relaxed: een ruime, schaduwrijke veranda met hangmat en een speelplek voor de kleine man vlakbij, waardoor we lekker rond de tent konden hangen ook 's avo..." Lees verder
"Errug relaxed: een ruime, schaduwrijke veranda met hangmat en een speelplek voor de kleine man vlakbij, waardoor we lekker rond de tent konden hangen ook 's avonds met de buitenkachel"
10.0
van der Voort. Aankomst op Vrijdag 17 juli 2020 (Weekend)
"Ruim opgezet, veel te doen voor de kinderen. Heel vriendelijke boer en boerin."
8.0
Kolk. Aankomst op Vrijdag 17 juli 2020 (Weekend)
"Weekend geweest op de kamperhoek. Goed weer, leuke rondleiding en de kinderen vonden het geweldig. Diertjes voeren en op de ezel rijden."
1 2 3 4 5 6 ... 61