9,3
513 reviews
FarmCamps De Kamperhoek
Vogelwaarde, Zeeland

Beoordelingen FarmCamps De KamperhoekBeoordelingen FarmCamps De Kamperhoek

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Michiels. Aankomst op Vrijdag 5 juli 2019 (Weekend)
"Top! Alles was in orde. Veel speelmogelijkheden voor onze kinderen en ook de accommodatie was perfect. Bovendien was het een prachtige streek om met de fiets te..." Lees verder
"Top! Alles was in orde. Veel speelmogelijkheden voor onze kinderen en ook de accommodatie was perfect. Bovendien was het een prachtige streek om met de fiets te verkennen."
10.0
Denotte. Aankomst op Maandag 1 juli 2019 (Midweek)
"Fantastisch, super. Mooie tent en zeer vriendelijke boer boerin en zonen. Toffe ervaring voor mijn zoon die later in de boerenstiel wil gaan."
9.0
Devis. Aankomst op Maandag 1 juli 2019 (Week)
"Mijn zoon van 8 en ikzelf hebben een leuk en rustig verblijf gehad. Het was fijn vertoeven op de boerderij en in de tent. Wij komen zeker terug. Boer Huub is ee..." Lees verder
"Mijn zoon van 8 en ikzelf hebben een leuk en rustig verblijf gehad. Het was fijn vertoeven op de boerderij en in de tent. Wij komen zeker terug. Boer Huub is een zeer aimabele man die echt goed kan omgaan met kinderen."
9.0
Caremans. Aankomst op Vrijdag 28 juni 2019 (Week)
"Super plezant! Heel vriendelijke boer, veel ruimte op het terrein, goed verzorgde tenten, toffe activiteiten, kinderen vonden vooral het dagelijks voederen van ..." Lees verder
"Super plezant! Heel vriendelijke boer, veel ruimte op het terrein, goed verzorgde tenten, toffe activiteiten, kinderen vonden vooral het dagelijks voederen van kippen en konijnen tof alsook de ruime keuze aan skelters. Echte aanrader!"
10.0
Engelen. Aankomst op Vrijdag 17 mei 2019 (Kort weekend)
"Fantastisch!"
9.0
Casta. Aankomst op Vrijdag 10 mei 2019 (Kort weekend)
""Fantastisch! Zo veel te doen voor de kinderen.De boer en de boerin waren heel aardig. Ontbijt en BBQ was top. Tenten heel schoon. Voor herhaling vatbaar!""
9.0
van Maarseveen. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"Wij verbleven in een gezellig ingerichte tent met een kacheltje die we nodig hadden ivm de koude buiten temperatuur. Met de kachel en de gezelligheid op de boer..." Lees verder
"Wij verbleven in een gezellig ingerichte tent met een kacheltje die we nodig hadden ivm de koude buiten temperatuur. Met de kachel en de gezelligheid op de boerderij hadden wij een heerlijk verblijf. Kinderen vermaakte zich op en top op de boerderij en wilde de prachtige omgeving helemaal niet bekijken. rijden op de tracktoren en crossfietsen was voor de kinderen meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar."
9.0
Rek. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"Heel erg leuk. De kinderen hebben zich super vermaakt met alle faciliteiten op het terrein. Met 3 kleintjes hebben wij zelf ook vakantie kunnen ervaren doordat ..." Lees verder
"Heel erg leuk. De kinderen hebben zich super vermaakt met alle faciliteiten op het terrein. Met 3 kleintjes hebben wij zelf ook vakantie kunnen ervaren doordat zij zich zo goed vermaakten. De goed en volledig verzorgde tent heeft daar natuurlijk ook aan bijgedragen!"
8.0
Postma. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"Heerlijk! Het weer had alleen wat beter mogen zijn!"
9.0
Heerius. Aankomst op Vrijdag 26 april 2019 (Weekend)
"Ondanks het mindere weer een hele fijne en verzorgde plek om een weekend te mogen zijn."
1 2 3 4 5 6 ... 52