Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps KamperhoekCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Kamperhoek

Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken. Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand en waar nodig bieden wij de activiteiten in aangepaste vorm aan. Let op: de prijzen van de aangepaste activiteiten kunnen afwijken van de standaardprijs, check dit bij aankomst even met de boer(in).

 • De Tour de Boer
  Tijdens ieder verblijf geeft boer Huub een Tour de Boer (boerenrondleiding) over hun erf. Hij vertelt jullie graag wat zij doen, hoe zij leven en werken en maakt je wegwijs op hun boerderij. Zo leer je de boerderij kennen en krijg je leuke en bijzondere verhalen te horen over het leven op de boerderij waar je verblijft.
 • BoerenPaspoort
  De BoerenPaspoorten liggen al voor jullie klaar in de tent bij aankomst. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren. Ze zijn helaas niet alle 50 mogelijk, maar er blijven er genoeg over.
 • Skelteren en spelen
  De kids tot 12 jaar kunnen heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Verder mogen de kinderen gewoon met elkaar spelen ook in de Hooi Hooi Speelschuur. Vergeet niet regelmatig je handen te wassen voor en na het spelen.
 • Hooi Hooi Speelschuur
  De Hooi Hooi Speelschuur is geopend voor de kids!
 • Op stap met de boerin!
  Samen met boerin Martine maak je van graszaad, aarde en een pantykous een leuk graspoppetje. Als je hem water geeft, dan gaat zijn haar groeien.
 • Huifkartocht
  Helaas gaat de ‘On Tour met de boer’ huifkartocht tijdelijk niet door (boehoe!). In de huifkar kan de 1,5 meter afstand niet worden gehanteerd.
 • Pony’s borstelen
  Jullie kunnen per gezin de pony borstelen, maar dan wel met begeleiding van een van de ouders. Als de boer of boerin de pony moet helpen, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren.
 • Pony/ezelritje
  De kids kunnen super leuk een ritje maken op de pony of ezel, maar dan wel alleen als een van de ouders kan meewandelen. Als de boer of boerin moet meelopen, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren. Het ritje kan worden ingepland per gezin. Check dit even met de boer of boerin.
 • Knuffelschuur
  De knuffelschuur is tijdens jullie vakantie gewoon open, maar in plaats van met z’n allen tegelijk kunnen jullie er per gezin in. Houd daarin rekening met elkaar. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Niets is leuker dan de dag afsluiten bij het kampvuur. Terwijl de ouders gezellig met elkaar kletsen, zijn de kids druk in de weer met hout sprokkelen of marshmallows roosteren.
 • Overige diensten
  Ontbijt en BBQ aan de tent kan van tevoren worden bijgeboekt. Daarnaast is er een verse broodjesservice en zijn er verse eitjes die je kunt bestellen bij de boer en boerin. De boerderijwinkel is ook geopend, er mag steeds maximaal één gezin per keer naar binnen.