Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps KamperhoekCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Kamperhoek

Deze boerderij is geopend. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken.

Om alle corona-maatregelen te kunnen waarborgen, waaronder de 1,5 meter afstand, bieden we de activiteiten bij De Kamperhoek in aangepaste vorm aan:

 • De Tour de Boer
  Normaal gesproken leiden boer Huub en boerin Martine jullie rond op hun mooie boerderij. Omdat het lastig is om de 1,5 meter tijdens de rondleiding te waarborgen hebben ze voor nu een super coole rondleiding opgezet op papier waar je ook nog een beetje bij moet nadenken!
 • BoerenPaspoort
  De BoerenPaspoorten liggen al voor jullie klaar in de tent bij aankomst. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren. Ze zijn helaas niet alle 50 mogelijk, maar er blijven er genoeg over.
 • Skelteren en spelen
  De kids tot 12 jaar kunnen nog steeds heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Verder mogen de kinderen gewoon met elkaar spelen ook in de Hooi Hooi Speelschuur. Vergeet niet regelmatig je handen te wassen voor en na het spelen.
 • Hooi Hooi Speelschuur
  De Hooi Hooi Speelschuur is geopend voor de kids!
 • Op stap met de boerin!
  Ja dat gaat door, jullie kunnen nog graspoppetjes knutselen. Helaas niet meer samen met de boerin, maar wel zelf in jullie eigen tent! Jullie kunnen je hiervoor opgeven bij boerin Martine en dan komt zij per tent de spullen langsbrengen. Zij heeft stap voor stap uitgelegd hoe je helemaal zelf het poppetje kunt maken. En daarna kunnen jullie het natuurlijk aan haar komen laten zien ??.
 • Huifkartocht
  Helaas gaat de ‘On Tour met de boer’ huifkartocht tijdelijk niet door (boehoe!). In de huifkar kan de 1,5 meter afstand niet worden gehanteerd.
 • Pony’s borstelen
  Jullie kunnen per gezin de pony borstelen, maar dan wel met begeleiding van een van de ouders. Als de boer of boerin de pony moet helpen, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren.
 • Pony/ezelritje
  De kids kunnen super leuk een ritje maken op de pony of ezel, maar dan wel alleen als een van de ouders kan meewandelen. Als de boer of boerin moet meelopen, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren. Het ritje kan worden ingepland per gezin. Check dit even met de boer of boerin.
 • Knuffelschuur
  De knuffelschuur is tijdens jullie vakantie gewoon open, maar in plaats van met z’n allen tegelijk kunnen jullie er per gezin in. Houd daarin rekening met elkaar. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Met z’n allen een gezamenlijk kampvuur wordt wat moeilijk, maar jullie kunnen een vuurtje stoken bij de tent, zorgen wij voor de marshmallows!
 • Overige diensten
  BBQ aan de tent kan van tevoren worden bijgeboekt. Ontbijt aan de tent hebben we tijdelijk niet, maar dat wordt dubbel en dwars goedgemaakt met de verse broodjesservice en de verse eitjes die je kunt bestellen bij de boer en boerin. De boerderijwinkel is ook geopend, er mag steeds maximaal één gezin per keer naar binnen.