Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Maar weinig mensen weten hoe mooi de Zeeuws-Vlaamse polders zijn. Aan een mooi stoere dijk met statige, hoge bomen ligt deze schitterende boerderij. Zover als je kunt kijken zie je akkers en weilanden. Een stukje bijzonder Nederland met grote Belgische, en dus "boergondische" invloeden.

Bij Kamperhoek logeer je in één van de 20 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Safaritent met toilet in de tent (douchen doe je in het moderne, verwarmde sanitair gebouw), de nog luxere Lodgetent met eigen badkamer met douche en het HooyHuys voor de kids of in de luxe Barntent met eigen badkamer met ligbad, keuken met vaatwasser en Hooi Hooi Slaapzolder. Volop luxe dus, nu alleen nog kiezen......

Glamping in ZeelandGlamping in Zeeland

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige dijk en is omgeven door weilanden en akkers. Op een paar honderd meter ligt een grote visvijver en op 5 km afstand de Westerschelde met heerlijke strandjes.

De 10 Safaritenten staan op een eigen veld en kijken uit over de akkers. In het midden van het veld is het kampvuur waar boer Huub twee keer per week een vuurtje stookt en graag een biertje drinkt. De 4 Lodgetenten en 6 Barntenten staan beiden op een mooi eigen veld met veel ruimte en dus privacy.

Er zijn ook 2 velden waar mensen met eigen kampeermiddelen of in een trekkershut kunnen logeren.