9,4
525 reviews

Beoordelingen FarmCamps De SmulhoeveBeoordelingen FarmCamps De Smulhoeve

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Neessen. Aankomst op Vrijdag 25 oktober 2019 (Kort weekend)
"Het was relax en de kinderen waren lekker aan het spelen"
9.0
Willemse. Aankomst op Vrijdag 25 oktober 2019 (Weekend)
"Top"
10.0
van Raemdonck. Aankomst op Vrijdag 25 oktober 2019 (Kort weekend)
"Schitterend. Genoten van alles."
8.0
Vrind. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"Uitstekend"
10.0
van Buchem. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"Boven verwachting! Wat een ontzettend fijne herfstvakantie hebben wij op de boerderij gehad. De kinderen hebben non stop buiten gespeeld en genoten volop van de..." Lees verder
"Boven verwachting! Wat een ontzettend fijne herfstvakantie hebben wij op de boerderij gehad. De kinderen hebben non stop buiten gespeeld en genoten volop van de dieren en de kinderen op de camping. Huilend op de achterbank in de auto dat we op de laatste dag wegreden. Pas rond Utrecht waren ze weer aanspreekbaar. Eenmaal thuis gelijk geboekt voor de meivakantie :) Bedankt Karin voor jullie gastvrijheid en gezelligheid!!! Tot volgend jaar!!!Liefs familie van Buchem"
10.0
Leach. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"Fantastisch!"
9.0
N. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"Wederom geslaagd!"
9.0
van Herrewegen. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"Onze midweek op farmcamps boerderij de smulhoeve was heel erg geslaagd. Omdat onze dochter deze week 8 werd hadden we voor haar een verzorgpony gereserveerd. He..." Lees verder
"Onze midweek op farmcamps boerderij de smulhoeve was heel erg geslaagd. Omdat onze dochter deze week 8 werd hadden we voor haar een verzorgpony gereserveerd. Helemaal in haar eigen wereld stond ze t liefst de hele dag lieve Shetlander Knofje te borstelen en vertroetelen. De bosrit vonden we allevier geweldig mooi zo in t avondlicht over de heide. Na die eerste x te paard wilde onze zoon van tien ook n x op n pony rijden. Boerin Karin was altijd bereid om te helpen met t opzadelen en het berijden van de Shetties. Ook t bad met uitzicht op de paarden in de wei was een groot succes. Kortom, we hebben ervan genoten!!!"
8.0
van Noten. Aankomst op Vrijdag 18 oktober 2019 (Kort weekend)
"De kinderen hebben enorm hard genoten van het weekendje weg op de Smulhoeve. Baron, de zorgpony die we bij huurden zorgde er mee voor dat de meisjes een leuke t..." Lees verder
"De kinderen hebben enorm hard genoten van het weekendje weg op de Smulhoeve. Baron, de zorgpony die we bij huurden zorgde er mee voor dat de meisjes een leuke tijd hebben gehad, alsook de leuke knutselactiviteit. De Barn die we huurde was voorzien van alles wat we nodig konden hebben. Een volgende keer zouden we wel voor een andere periode zouden kiezen. Het was voor ons persoonlijk ondertussen al een beetje te koud om ten volle te genieten van de tent en het buiten zijn. Op de drukke momenten zouden we Karin, de lieve eigenares de tip willen geven om meer hulp te voorzien. We hadden geregeld het idee dat ze overal en er voor iedereen tegelijk moest zijn. Dit gaf op sommige momenten niet zo een relaxte vibe voor ons. Bijvoorbeeld: een niet zo concrete communicatie en veel plannen tesamen maakten dat de meisjes toch best lang moesten wachten vooraleer ze hun zorgpony konden ontmoeten. Zo konden we bijvoorbeeld ook pas later op wandeling vertrekken dan gepland omdat Karin in haar eentje de paarden zadelde. We waren toen met een grote groep. Hierdoor moesten de pony's ook gedeeld worden door de kinderen. Op zich geen probleem, maar had fijn geweest moesten we dit eerder ook zo meegedeeld gekregen hebben. We hebben er van genoten en doen zeker nog eens opnieuw een farmcamps."
10.0
Harmanus. Aankomst op Vrijdag 18 oktober 2019 (Weekend)
"Zoals gewoonlijk fantastisch! Voor ons alweer de 4e keer en het voelt iedere keer als thuiskomen. Onze kids zijn zo blij als we bij de Smulhoeve zijn!"
1 2 3 4 5 6 ... 53