9,4
665 reviews

Beoordelingen FarmCamps De SmulhoeveBeoordelingen FarmCamps De Smulhoeve

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Baecke-Verstraeten. Aankomst op Vrijdag 16 oktober 2020 (Weekend)
"Fantastisch!"
10.0
Langezaal. Aankomst op Vrijdag 16 oktober 2020 (Kort weekend)
"Wederom geweldig. uitstekende tent en Karin (Smulhoeve) is een geweldige gastvrouw"
10.0
Dollenkamp. Aankomst op Maandag 12 oktober 2020 (Week)
"Ons verblijf bij farmcamps de smulhoeve was in 1 woord geweldig. Je voelt je meteen welkom. Boerin Karin vroeg elke dag of we het niet koud hadden gehad."
9.0
Harmanus. Aankomst op Maandag 12 oktober 2020 (Week)
"Geweldig, zoals altijd!"
10.0
Zwart. Aankomst op Maandag 12 oktober 2020 (Midweek)
"Heel fijn verblijf in de herfstvakantie! Onze dochter de hele week haast niet gezien, alleen maar met haar vriendinnetje bij de pony's! Ons zoontje van 4 heeft ..." Lees verder
"Heel fijn verblijf in de herfstvakantie! Onze dochter de hele week haast niet gezien, alleen maar met haar vriendinnetje bij de pony's! Ons zoontje van 4 heeft zich prima vermaakt met de trampoline en zandbak. In de tent heerlijk warm met kachels aan en snachts hebben we het niet koud gehad!"
10.0
van Woelderen. Aankomst op Maandag 12 oktober 2020 (Midweek)
"Wijvonden het bij de boerin Karin ongelovelijk leuk! Haar ontvangst was hartelijk, de tent was schoon en heel fijn."
10.0
van Buchem. Aankomst op Vrijdag 9 oktober 2020 (Weekend)
"Een feestje! De herfstvakantie had niet beter kunnen beginnen"
9.0
Leferink. Aankomst op Vrijdag 9 oktober 2020 (Weekend)
"Erg gezellig, actief en relaxed weekend gehad!"
10.0
Schouten. Aankomst op Vrijdag 9 oktober 2020 (Week)
"Heerlijk"
9.0
de Rijk. Aankomst op Vrijdag 25 september 2020 (Kort weekend)
"In het kort Super! Dit was onze 1st x, maar zeker niet de laatste x. Onze meiden vragen steeds, wanneer we weer gaan :-)"
1 2 3 4 5 6 ... 67