9,4
571 reviews

Beoordelingen FarmCamps De SmulhoeveBeoordelingen FarmCamps De Smulhoeve

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Brzozowski. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Kort weekend)
"Helemaal geweldig - super ervaring, waarin de kinderen gehele dag activiteiten hebben gedaan en zondag aan het huilen waren omdat ze niet weg wilden"
10.0
Wisman. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Kort weekend)
"Echt een enorme positieve ervaring. Boerin Karin is niets te gek, alles kan en met iedereen wordt rekening gehouden! Ze helpt de kinderen en schat goed in wie w..." Lees verder
"Echt een enorme positieve ervaring. Boerin Karin is niets te gek, alles kan en met iedereen wordt rekening gehouden! Ze helpt de kinderen en schat goed in wie wat nodig heeft. Geeft ze zelfvertrouwen met rijden maar ook met de verzorging. Als iemand meer tijd nodig heeft maakt ze daar ruimte voor en helpt ze zodat het een onvergetelijk weekend is. Leuk de badkamer in de trailer dat was voor onze meiden ook echt een ervaring!"
9.0
Wesseling. Aankomst op Vrijdag 19 juni 2020 (Kort weekend)
"Top! Zeer complete tent. Aardige eigenaren. Boerderij zoals beschreven op website."
10.0
van Stijn. Aankomst op Vrijdag 19 juni 2020 (Kort weekend)
"We hebben genoten! Aardige eigenaren, lieve pony's en mooie tenten. Onze dochters hadden een verzorgpony en vonden het fantastisch! De pony mocht zelfs mee naar..." Lees verder
"We hebben genoten! Aardige eigenaren, lieve pony's en mooie tenten. Onze dochters hadden een verzorgpony en vonden het fantastisch! De pony mocht zelfs mee naar de tent om daar lekker gras te eten."
10.0
Kuiper-Bijker. Aankomst op Vrijdag 19 juni 2020 (Weekend)
"Fantastisch! Hele mooie tenten (lodgetent) en over de opzet is ook goed nagedacht. Ontzettend vriendelijke mensen!"
8.0
Snoei. Aankomst op Vrijdag 19 juni 2020 (Weekend)
"Leuk"
10.0
van Nederpelt. Aankomst op Vrijdag 12 juni 2020 (Weekend)
"Wat een feestje op de smulhoeve. De kinderen hebben genoten."
9.0
Cornelissen. Aankomst op Vrijdag 12 juni 2020 (Weekend)
"Helemaal top!"
10.0
de Lau. Aankomst op Vrijdag 12 juni 2020 (Kort weekend)
"In een woord geweldig! De kinderen wilden absoluut niet naar huis, genoten van de dieren, de vrijheid, het heerlijke buiten zijn. Boerin Karin maakte er voor de..." Lees verder
"In een woord geweldig! De kinderen wilden absoluut niet naar huis, genoten van de dieren, de vrijheid, het heerlijke buiten zijn. Boerin Karin maakte er voor de kinderen echt een feestje van, zij hielp de hele dag de kinderen met de pony?s op een hele leuke manier."
10.0
Bijlsma. Aankomst op Vrijdag 12 juni 2020 (Kort weekend)
"Heerlijk"
1 2 3 4 5 6 ... 58