9,4
382 reviews

Beoordelingen FarmCamps De SmulhoeveBeoordelingen FarmCamps De Smulhoeve

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
van der Steen. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Kort weekend)
"Geweldig! de kinderen hebben weer genoten."
10.0
Westerman. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Kort weekend)
"Super weekend gehad op de Smulhoeve! Karin is top, gastvrij en zorgt voor een relaxte verblijf. Zoon Mees zorgde voor een goed ontvangst en korte uitleg over de..." Lees verder
"Super weekend gehad op de Smulhoeve! Karin is top, gastvrij en zorgt voor een relaxte verblijf. Zoon Mees zorgde voor een goed ontvangst en korte uitleg over de boerderij onderweg naar onze (schone) tent. De tenten zijn ruim opgezet en de kinderen vermaakten zich kostelijk op het speelveld. En de pony?s stelen stuk voor stuk de show!"
10.0
Schmidt. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Korte week voor Hemelvaart)
"Echt super leuk! Wij hebben genoten van alles."
10.0
De Keyser. Aankomst op Vrijdag 17 mei 2019 (Kort weekend)
"Onze kids keken al lang uit om eens te logeren op de boerderij. Prachtige locatie , mooie accomodaties, heel vriendelijke boerin Karin en boer Dennis. We hebben..." Lees verder
"Onze kids keken al lang uit om eens te logeren op de boerderij. Prachtige locatie , mooie accomodaties, heel vriendelijke boerin Karin en boer Dennis. We hebben ons allemaal super geamuseerd en van alles genoten."
10.0
Destoop. Aankomst op Vrijdag 17 mei 2019 (Kort weekend)
"Het was fantastisch. De rondleiding, het voederen van de dieren, knuffelen met de konijntjes en de geitjes. En vooral het verzorgen van onze pony Udo. Voederen,..." Lees verder
"Het was fantastisch. De rondleiding, het voederen van de dieren, knuffelen met de konijntjes en de geitjes. En vooral het verzorgen van onze pony Udo. Voederen, borstelen, zadelen, rijden en wandelen. Wij komen zeker terug! Oja en ook het glamping terrein was een oase van rust en speelplezier"
10.0
Wijnalda. Aankomst op Vrijdag 17 mei 2019 (Weekend)
"Echt een ontsnapping uit het dagelijks leven. We hebben volop genoten van het verzorgen van de dieren, de activiteiten en het gezellige contact met Karin."
9.0
Harmanus. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"Het was weer top! Voor ons alweer de 3e keer en het voelt als thuiskomen"
10.0
Hofland. Aankomst op Maandag 22 april 2019 (11 nachten)
"Super! Een heerlijke ontspannen vakantie, met regen en zonneschijn, lekker Nederlands weer! Het geheel was weer super: boerderij, verzorgpony, kampvuur en verse..." Lees verder
"Super! Een heerlijke ontspannen vakantie, met regen en zonneschijn, lekker Nederlands weer! Het geheel was weer super: boerderij, verzorgpony, kampvuur en verse pizza!"
8.0
Aalbers. Aankomst op Vrijdag 26 oktober 2018 (Weekend)
"Ontzettend leuk! De kinderen hebben plezier gehad, het was alleen (ijs)koud, maar dat nam de lol niet weg :)"
9.0
de Kwant. Aankomst op Maandag 22 oktober 2018 (Midweek)
"Dit was de tweede keer op de boerderij in Kaatsheuvel en we hebben weer genoten."
1 2 3 4 5 6 ... 39