9,4
473 reviews

Beoordelingen FarmCamps De SmulhoeveBeoordelingen FarmCamps De Smulhoeve

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

8.0
ter Schegget. Aankomst op Vrijdag 9 augustus 2019 (Weekend)
""Heerlijk! Lekker uitgewaaid, veel buiten geweest en leuke dingen gedaan"
10.0
van den Brink. Aankomst op Maandag 5 augustus 2019 (Midweek)
"Fantastisch. Genoeg te doen voor de kinderen en ontspannend voor ouders."
10.0
Buze. Aankomst op Maandag 5 augustus 2019 (Week)
"In een woord geweldig. Fijne tent, mooi kampeerterrein. De kinderen hebben zich erg vermaakt. Ze waren zelfs een beetje verbolgen als we iets anders gingen doen..." Lees verder
"In een woord geweldig. Fijne tent, mooi kampeerterrein. De kinderen hebben zich erg vermaakt. Ze waren zelfs een beetje verbolgen als we iets anders gingen doen."
9.0
van Driessche. Aankomst op Maandag 5 augustus 2019 (Midweek)
"Heel goed"
8.0
Middendorp. Aankomst op Vrijdag 2 augustus 2019 (10 Nachten)
"Top"
10.0
Franke. Aankomst op Vrijdag 2 augustus 2019 (Week)
"Daan: Ik vond het super leuk. Vooral dat er een trampoline was en dat er niet heel veel tenten staan dus niet superdruk is. Je hebt er meestal goede vrienden. I..." Lees verder
"Daan: Ik vond het super leuk. Vooral dat er een trampoline was en dat er niet heel veel tenten staan dus niet superdruk is. Je hebt er meestal goede vrienden. Isa: Heel leuk, omdat er paarden zijn en dat je een verzorgpony krijgt. Roxy is ene hele leuke pony en ook een hele lieve. Nikki: Super leuk. Ik vond het rijden met Ylke vooral heel leuk en ik hoop dat we snel weer gaan."
10.0
Nanne. Aankomst op Vrijdag 2 augustus 2019 (Weekend)
"top!"
9.0
Voorhaen. Aankomst op Vrijdag 2 augustus 2019 (Weekend)
"Heel fijne ervaring"
8.0
van der Kolk. Aankomst op Vrijdag 2 augustus 2019 (Week)
"Helemaal top"
10.0
Mensink. Aankomst op Vrijdag 2 augustus 2019 (Week)
"We hebben weer super genoten!! Echt top!!"
1 2 3 4 5 6 ... 48