FarmCamps De Smulhoeve
Kaatsheuvel, Noord-Brabant

Je hoeft je geen seconde te vervelen!Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat er op FarmCamps De Smulhoeve zoveel te doen is en de kids zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit deel van Noord-Brabant van alles. Bijvoorbeeld De Loonse en Drunense Duinen op loopafstand van de boerderij, met gezellige restaurantjes aan de rand van de duinen zoals De Roestelberg, Het Genieten of Duinlust. Of bezoek de gezellige Brabantse dorpjes en terrasjes of ga een dagje naar de Efteling, op nog geen kilometer van de boerderij. Voor ieder wat wils dus.

WaterWater

 • Zwembad Zidewinde

In Sprang-Capelle op een paar kilometer van de boerderij vind je dit openluchtzwembad met 4 verwarmde banen, een glijbaan van 30 meter, 2 duikplanken, apart peuterbad en heerlijke ligweide.

 • Zwembad Olympia

Is het een keer wat minder mooi weer dan kun je naar het verderop gelegen overdekte zwembad in Waalwijk. Je vindt hier 3 baden, een 46 meter lange waterglijbaan, stroomversnellingen, peuterbad en bubbelbad.

 • Recreatiestrand 't Blauwe Meer

Witte stranden en kraakhelder water. Dat is 't Blauwe Meer in Loon op Zand. Hier kun je heerlijk zwemmen, zonnen en een terrasje pakken.

 • Zwembad het Run

Op nog geen 10km van de boerderij vind je het mooiste en grootste openlucht zwembad in de regio. Met verwarmd zwemwater, heerlijke douches en goede horeca.

SpelenSpelen

 • De Efteling

Op de fiets naar De Efteling? Dat kan vanaf FarmCamps De Smulhoeve want dit sprookjes- en attractiepark ligt op nog geen kilometer van de boerderij.

 • Speelboerderij De Vossenberg

In Gilze vind je deze knusse boerderij die omgebouwd is tot een speelparadijs voor kids met binnen- en buiten speeltuin. Terwijl de kids heerlijk spelen, zitten de ouders te genieten van een drankje en een hapje van de uitgebreide kaart.

 • Het Genieten

Bij Brasserie Het Genieten in Kaatsheuvel, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, vind je een super gave waterspeeltuin voor de kids. Gegarandeerd urenlang speelplezier terwijl jullie genieten op het terras.

 • Monkey town

Monkey town is met de auto op 5 minuten afstand verwijderd van het boerderij. In het speelparadijs kunnen de kids zich zowel binnen als buiten vermaken. Laser gamen of toch maar indoor golfen? Hier vind je de leukste en spectaculairste attracties voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

NatuurNatuur

 • Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Dit 3.500 hectare grote natuurgebied wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Je vindt hier hele grote zandvlaktes met wit stuifzand, maar ook heide en bossen. Ga ravotten in het stuifzand, maak een fietstocht door de uitgestrekte bossen of ga paardrijden over de zandheuvels. Vanaf de boerderij loop je in een paar minuten dit gave natuurgebied in. 

 • Landgoed Huis ter Heide

Op dit landgoed ten noorden van Tilburg tref je een hele gavrieerde natuur aan. Van heide en vennen tot kruidenrijke akkers en gevarieerde bossen. Vanaf de twee uitkijktorens heb je een mooi uitzicht op het hele gebied.

 • Beekse Bergen

In Hilvarenbeek, vind je het welbekende Safaripark Beekse Bergen. Hier wacht een Afrikaans avontuur op je, met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen en overstekende zebra’s. Naast het Safaripark beschikt het park over een speelparadijs en groot zandstrand met veilig zwemwater en glijbanen.

CultuurCultuur

 • Vestingstad Heusden

Heusden Vesting is een prachtig gerestaureerd vestingstadje. Je vindt er leuke winkels, mooie galerieën, ruime havens en gezellige terrasjes. Elke zondagmiddag zijn de winkels open en kun je meedoen aan een interessante stadswandeling.

 • Museum De Looierij

Wist je dat Waalwijk en omgeving bekend is om zijn leer industrie. Al eeuwen geleden maakten ze hier van dierenhuiden producten van leer. In dit museum in Dongen zie je hoe het "leer looien" vroeger en nu in zijn werk gaat. Voor kinderen is er een speciale speurtocht door het museum.