Waar slaap ik?Waar slaap ik?

In het buitengebied van Kaatsheuvel ligt dit leuke en gezellige paardenpension van de familie Smulders. Met een paar minuten lopen ben je in de Loonse en Drunense Duinen, een uniek natuurgebied met grote stuifzand vlaktes, heide en naaldbomen. 

Bij De Smulhoeve logeer je in één van de 6 luxe Ranchtenten, 4 luxe Lodgetenten of in de 9 luxe Barntenten. De tenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben allemaal een eigen badkamer.

De Lodgetent heeft een grote badkamer in de tent met een heerlijke, ruime douchecabine. De Barntent heeft ook een badkamer in de tent, maar dan met een heerlijke badkuip met douche. Kies je voor de Ranchtent, dan staat de Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent. Alleen maar luxe dus, nu alleen nog kiezen.........

Glamping in Noord-BrabantGlamping in Noord-Brabant

Deze FarmCamps boerderij ligt lekker centraal aan een doorgaande weg van Kaatsheuvel naar Waalwijk. Op het erf merk je trouwens niets van het verkeer op de weg. Zodra je voorbij de stallen bent, ontdek je de rust en ruimte van dit mooie buitengebied van Kaatsheuvel. Achter de camping liggen de sportvelden, als de wind verkeerd staat kun je s'nachts een beetje de snelweg horen.   

De 19 luxe tenten staan op een groot veld helemaal achter op het erf. Hier heb je uitzicht op, en word je omringd door de weilanden waar je de paarden, pony's maar ook de koeien van de buurman ziet grazen. 

Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren.