9,2
337 reviews

Beoordelingen FarmCamps De Verloren KostBeoordelingen FarmCamps De Verloren Kost

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Van Den Beuken. Aankomst op Maandag 27 juli 2020 (Midweek)
"Super"
10.0
Plat. Aankomst op Maandag 27 juli 2020 (Midweek)
"Voor de tweede keer genoten bij De Verloren Kost. Een heerlijke vakantie!"
9.0
van Geest. Aankomst op Maandag 27 juli 2020 (Week)
"Heerlijk!"
10.0
de Lange. Aankomst op Vrijdag 24 juli 2020 (10 Nachten)
"We hebben een GEWELDIGE tijd gehad op farmcamps de verloren kost. Prachtige omgeving en mooie luxe tent. 'S avonds zagen we paarden draven in de wei, zo mooi en..." Lees verder
"We hebben een GEWELDIGE tijd gehad op farmcamps de verloren kost. Prachtige omgeving en mooie luxe tent. 'S avonds zagen we paarden draven in de wei, zo mooi en rustgevend. Wij als ouders hebben voor het eerst in jaren weer boeken kunnen lezen. De camping lang mooi omheind en de auto's kwamen niet op het veldje, waardoor onze kinderen van 2 en 4 rustig konden spelen. Ze konden zich uren vermaken met alle trekkers, skelters, speeltoestellen ?n met alle andere kindjes. De paarsrijlessen en ritten waren voor onze dochter het einde. Al met al een heerlijke vakantie waar we nu alweer heimwee van hebben!"
9.0
Koopmans. Aankomst op Vrijdag 24 juli 2020 (Week)
"Superleuk!"
9.0
Schelland. Aankomst op Vrijdag 24 juli 2020 (Week)
"Erg fijn. Veel leuke activiteiten en persoonlijke aandacht voor de kinderen."
10.0
Noordman. Aankomst op Maandag 20 juli 2020 (11 nachten)
"Super leuk!"
9.0
van Dijk. Aankomst op Maandag 20 juli 2020 (11 nachten)
"Heerlijk!"
10.0
van Zoest. Aankomst op Vrijdag 3 juli 2020 (Kort weekend)
"Ons verblijf was in één woord echt fantastisch. De kinderen waren de hele dag bezig met van alles en nog wat. Ze hebben zich geen moment verveelt...." Lees verder
"Ons verblijf was in één woord echt fantastisch. De kinderen waren de hele dag bezig met van alles en nog wat. Ze hebben zich geen moment verveelt. Het terrein en de tenten zijn ook keurig verzorgd."
9.0
Defreyne. Aankomst op Vrijdag 3 juli 2020 (Weekend)
"Zalig verblijf in een rustige omgeving ! Super goed ontvangen!"
1 2 3 4 5 6 ... 34